Marius Mihasan Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Inca din primavara m-a mancat in anus sa vad Chernobyl-ul, asa ca atunci cand Oreste a format o grupa de doritori nu am mai stat pe ganduri. Am plecat vineri la 7:30 din Iasi si am trecut pe la vama Siret, in ideea de a nu pierde prea mult timp cu vamile din R. Moldova. De la Cernauti am virat pe H03 si am tinut-o pana in Zhytomyr, lucru ce sa dovedit a fi o greseala. Intre Khmelnytskyi si Zhytomir drumul atat de valurit incat a inceput sa curga un amortizor la Translapul meu. Noroc ca am dat de autostrada M06 care ne-a dus direct in Kiev. Am facut putine opriri, in principal pentru gaz si pisu, si cu toate acestea am ajuns tarziu la destinatie. De aceea am vazut Euromaidanul pe intuneric: Sambata am plecat de dimineata la turul Chernobyl-ului organizat de Solo East Travel. Am trecut fara probleme prin punctele de control si am oprit in primul sat parasit Apoi la antena radarului Duga-3, la Chernobyl si la reactor. Am facut poze in zonele permise si ne-am uitat chioras la Geiger counter cum caraia el incetisor. Dupa mai bine de jumate de zi de la inceperea turului, cu greu am ajuns si la atractia majora a Disneyland-ului ucrainian - Prypiat. Desi multe din lucruri au fost puse si aranjate pentru poze de catre ghizi, inca se mai simte ambianta sovietica in special in scoala. Incet incet insa totul se consuma si se distruge. La finalul zilei, am trecut din nou prin controlul de securitate si am debarcat in Kiev. Duminica dimineata ne-am pregatit sufleteste de drumul inapoi. Pana la autostrada am descoperit din mers Kiev-ul ca oras turistic. Pe langa preturi bune la cazare si mancare, sunt o gramada de lucruri de vazut care mai pastreaza parfumul sovietic. S-a decis ca drumul inapoi in Iasi sa treaca prin Moldova, si a fost o decizie buna - drumul a fost nu numai mai scurt cu mai bine de 100 de km, dar si intr-o strare mai buna. Am trecut in Moldova prin vama Otaci si apoi pe langa Balti in Romania am intrat pe la Sculeni. Traseul complet poate fi vazut aici : https://drive.google.com/open?id=1qjOsVCCRcObpN98aKlPkaeTJ3qQ&usp=sharing Cine e curios de starea drumurilor un Ucraina, am filmat cate ceva de pe mobra: Drumul dus: Kiev-ul si drumul intors: Si bineinteles avem si un documentar despre Chernobyl si Prypiat : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoadChan Biker Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Foarte frumos baieti,mi-ar fi placut sa fiu si eu mai mare si sa fi fost cu voi Stau in Dorohoi si nu ar fi fost problema dar nah Varsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Frumos, bravo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matache Staicu Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 interesant bv , macar asa sa vad si eu ceva din chernobyl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 in primul clip, colegul cu DTK la nr, la minutul 3:03 a pus pariu cu careva dintre voi ca poate lua curba mentinandu-se pe linia aia continua? nu de alta, dar sunt cam alunecoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightsighter Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 foarte tare ... cate zile a durat toata distractia si cam ce buget ati avut ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Si? Se aprind neoanele cand treceti pe sub ele? Glumesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Septembrie 28, 2016 Autor Share Postat Septembrie 28, 2016 foarte tare ... cate zile a durat toata distractia si cam ce buget ati avut ?? A durat un week-end mai lung. Vineri 700 de km dus, sambata turul si duminica intors in jur de 600 km. Turul a costat 80 de dolari, cazarea 300 de roni camera dubla in centrul Kiev-ului iar mancarea si benzina sunt mai ieftine ca in Romania. Si? Se aprind neoanele cand treceti pe sub ele? Glumesc.... Nu, dar se c-am feresc colegii mai in varsta de mine si nu glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LES Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 va invidiez, intotdeauna am vrut sa vizitez cernobilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 am vazut din timp anuntul, imi doresc sa merg acolo vreo cativa ani, numai ca exact cand ati fost voi eram prins cu altceva si nu am avut cum scapa. felicitari pt tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 am vazut din timp anuntul, imi doresc sa merg acolo vreo cativa ani, numai ca exact cand ati fost voi eram prins cu altceva si nu am avut cum scapa. felicitari pt tura! numa sa dai de stire cand mergi, poate te insotesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 poti compara chimicalele cu praful radioactiv si radiatiile? mizeria aia radioactiva o sa fie periculoasa sute de ani. sarcofagul ala a fost facut in graba si cu multe sacrificii. si a fost facut prost de la inceput, acum 30 de ani. se lucreaza de zor la noul sarcofag care ar trebui sa fie gata in 2017. nu inteleg totusi de ce sa mergi intr-o zona unde exista riscuri atat de mari? sunt atatea locuri faine de vazut in lumea asta... m-am amuzat putin gabyshor diseara va aparea si aici povestea completa cu ceva poze https://www.facebook.com/Sprintmotors/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 dati-i careva lui gabyshor o diploma in chimie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 (editat) m-am amuzat putin gabyshor diseara va aparea si aici povestea completa cu ceva poze https://www.facebook.com/Sprintmotors/ salutari oreste, ma gandeam ca o sa sara cineva cu citatu ala, il asteptam ) parerea mi-o mentin, nu calc eu la cernobil, ocazii au fost destule. era doar o pastila aruncata catre aditzu... in rest, evit provocarile, nu-si au sensu... Editat Septembrie 29, 2016 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 (editat) in rest, evit provocarile, nu-si au sensu... nu sunt genu de om care arunc cu rahat aiurea, stai linsitit » Post actualizat in 29 Sep 2016 21:26 https://www.facebook.com/159634274064428/photos/?tab=album&album_id=1395841597110350 Editat Septembrie 29, 2016 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 nu sunt genu de om care arunc cu rahat aiurea, stai linsitit » Post actualizat in 29 Sep 2016 21:26 https://www.facebook.com/159634274064428/photos/?tab=album&album_id=1395841597110350 nu de tine ziceam man. stai linistit, noi ne cunoastem de multi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate