Kustom Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 nu aveti careva un cilindru de ij 49" si o chiuloasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 nu il mai ai deloc pe ala original? sau e in stare asa nasoala? poate merge alezat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 nu trebuie sa poata fi alezat! doar radiatorul vechi ii mai trebuie, poate fi rebucsat cu un cilindru facut din teava panzer, foarte bun material! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 daca te intereseaza am un motor complet problema e ca e desfacut! zi un pret cam cat merita si vedem ce e de facut la mine doar sta, poate tu ai ce sa faci cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 mie imi tre doar un cilindru pt k construiesc un old school si tin neaparat sa am cilindru de fonta dak e din fonta si ai si chiuloasa zi un pret si trimitele prin posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 haideti mai fratilor ajutati un frate cotetar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 ti-am zis ca e tot motorul.cil de fonta cu doua evacuari nu are ambielajul in el atata. nuam timp sa stau sa-l desfac. asa daca il iei tot sigur iti trebuie ceva zi un pret, cam cat crezi tu ca face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 nu ma pricep la preturi dar mie imi tre doar cilindru si chiuloasa dak mi le dai iti las un pm cu adresa si mi le trimiti......OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 ce nu intelegeti voi e ca daca se negociaza atunci unu zice un pret nesimtit, alalalt la fel si apoi discuta pana ajung la un pretz comun, nici unu nu tre sa se simta jignit chiar daca o arata , asa se discuta preturile sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 sorry! m-am uitat aseara prin fiare si am vazut ca cil e de aluminiu! asta este, m-a inselat memoria! daca itit trebuie vb .da un tel la 0723390001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 mersi oricum mie imi trebuie cel de fonta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 NU ARE NIME? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Vezi anuntu asta: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1956-22217.html Poa iti vinde omul motorul de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 nu aveti careva un cilindru de ij 49" si o chiuloasa am eu un cilindru .dar nu cred ca e de ij 49' poate se potriveste . scrie adresa de email sa iti arunc niste poze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 am eu un cilindru .dar nu cred ca e de ij 49' poate se potriveste . scrie adresa de email sa iti arunc niste poze:) din 2007 si pana acum..... ehe e cale lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 nu aveti careva un cilindru de ij 49" si o chiuloasa 150 de euro,set complet la ce cota doresti si chiuloasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate