MIHAI VARADERO Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Excursia se face doar daca vremea tine cu noi. Adica minim 10 grade dimineata la plecare si fara ploaie. Suntem pana acum eu si Dan Mateescu. » Post actualizat in 10 Oct 2016 11:37Traseul o sa fie urmatorul: Buc - Ruse -Razgrad -Targoviste -Omurtag -Kotel -Burgas -Sozopol. Aprox. 370km. Plecarea la ora 9 fix din OMV comuna 1 Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 https://www.google.de/maps/place/T%C4%83rgovi%C8%99te,+Bulgaria/@43.3931133,26.1783975,9z/data=!4m5!3m4!1s0x40af436f810b6b13:0x578988aea9741fb8!8m2!3d43.2493556!4d26.5727357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Saptamana trecuta, accuweather arata pt Bucuresti vreme insorita si 18 grade in wknd-ul 15-16 octombrie. Azi, acelasi site, arata vreme noroasa si maxima de 14 grade. Nici nu stii ce sa mai crezi... Si da, pentru necunascatori, exista un Targoviste si in Bulgaria, si se pare ca e de origine slava, ca si alte toponime, precum, Dambovita, Ilfov, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 10, 2016 Autor Share Postat Octombrie 10, 2016 Lancelot : sa crezi ca cineva poate spune cu exactitate cum va fi vremea peste doua saptamani este o mare naivitate. Site-urile de vreme se bazeaza pe date statistice si doar cu o zi inainte pot avea un procent de 80% Dar ce sa zic, unii mai cred si acum ca apa se poate transforma in vin !!! » Post actualizat in 10 Oct 2016 15:11.......ca apa se poate transforma in vin. Aici ma refer la ce se intampla zilele acestea la Iasi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 (editat) Gresesc sau drumul prin Targovistea bulgareasca nu e cel mai scurt? Parca am venit de la Sozopol acum vreo 2-3 ani pe acolo cu masina pt ca ratasem o iesire de pe autostrada (adica mai construisera castravecki o bucata pe care nu o stia gps-ul, treaba de care in Ro suntem cam feriti). Apa chiar se transforma in vin, la defuncta Zarea! Cu putin alcool + esenta, in niste "piscine". + Stefanescu (dupa care s-a inspirat filmul cu nea Bachus). Editat Octombrie 10, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 10, 2016 Autor Share Postat Octombrie 10, 2016 John: asa este cum spui tu. Dar dupa Razgrad drumul este foarte frumos, virajat prin padurile bulgaresti. Si dupa Kotel este o intersectie de patru sosele unde vom alimenta la un OMV. Basca este o terasa super (gen Dedulesti ) unde mananci foarte bine la pret minim !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 Ce sa zic, nitel va invidiez si mi-e un pic dor de Sozopol. Sa aveti bafta de vreme si asfalt uscat pe viraje! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 Vin si eu daca mai aveti un loc liber in "coloana"de motociclete.Macar sa vad cum presteaza la drum Varaderica al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 11, 2016 Share Postat Octombrie 11, 2016 salut! e vorba de 15 SI 16 ori 15 SAU 16? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 11, 2016 Autor Share Postat Octombrie 11, 2016 Este vorba de 15 si 16. Adica sambata plecarea si duminica întoarcerea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Cam pe la ce ora e prevazuta intoarcerea duminica ? Sambata se pare ca va fi relativ frumos, duminica sunt sanse mai mari de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 14, 2016 Autor Share Postat Octombrie 14, 2016 Excursia se amana din cauza vremii nefavorabile. Azi dimineata la ora 8 erau doar cinci grade. Sper sa o facem saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Da, asa ma gandeam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 16, 2016 Autor Share Postat Octombrie 16, 2016 Ce chinuiala ar fi fost sa ne întoarcem pe o vreme ca asta !!! Poate avem mai mult noroc saptamana care vine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Prognozele nu sunt deloc incurajatoare nici pentru wknd-ul care vine, nici pentru celelalte. Va fi innorat si va ploua. La Bucuresti vor fi 16-17 C si va burnita sambata dimineata. La Sozopol va fi ceva mai cald, 19-20 C cu averse de ploaie dumineca. Asa zice weather com. Pe accuweather nu ma mai bazez ca astia au luat-o razna de tot. Poate sa mai scape asa, o zi cu soare, pentru o iesire de cateva ore pe furate. Cred ca va trebui sa bagam motoarele la iernat... » Post actualizat in 19 Oct 2016 07:02Tinand cont ca mai peste tot arata ca sambata va ploua, propun onoratei asistente sa ia in considerarea decalarea cu o zi, adica sa plecam dumineca si sa ne intoarcem luni. I think it's more feasible. Si daca vremea va tine cu noi si prognozele se adeveresc, poate bagam la sfarsit de octombrie-inceput de noiembrie 2-3 zile in Thassos sau Alexandroupoli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2016 Se pare ca la sfarsitul saptamanii vremea o sa fie buna pentru motociclit. Sunt amatori de Sozopol Manuel-ktm, Lancelot, Adiknox, Cristi Dragan. Hotararea finala o luam vineri !!! » Post actualizat in 02 Nov 2016 16:55M-am uitat putin pe booking. Camera single cam 15 euro, dubla 20 !!! » Post actualizat in 04 Nov 2016 15:44Pana la urma destinatia finala este Balcik. Intalnirea maine in OMV din comuna 1 Decembrie la ora 10. Participanti pana acum :Manuel-ktm, Adiknox si Liviu (Lancelot). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 Va recomand hotel Regina Maria Spa si o masa la Salt&Peper. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 CE frumos! deci suntem colegi de statiune! Mihaiule da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Noiembrie 6, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2016 Alex: scuze, dar am citit postarea ta acum cand sunt deja acasa !!! Noi am parasit Balcik-ul in dimineata asta la ora zece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate