Buzasi Bartha Gabriel Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Salutare am o problema cu motorul model BETA kr50 2T care arde becurile de la stop si faruri, am schimbat releul si face la fel nu mai stiu ce sa fac va rog dati cateva sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Pune un aparat de masura (voltmetru) si verifica ce tensiune ai pe becuri. Verificare la diverse turatii ale motorului. Apoi mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzasi Bartha Gabriel Postat Octombrie 18, 2016 Autor Share Postat Octombrie 18, 2016 La relanti am 10 v si cum creste turatia si tensiunea creste peste 30 v, cand am turatie mare se arde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 schimba si bateria si releul....ambele functioneaza in tandem,daca una din ele e futu', adios incarcare....opreste-te si nu o mai folosi asa ca arzi si cdi-ul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Nu stiu ce treaba are bateria in cazul acesta ,daca s-a sulfatat din cauza tensiunii prea mare scoasa de alternator , atunci da este de schimbat . In cazul acesta de vina este releul de incarcare care nu mai functioneaza el este de de vina cu reglajul curentului dupa alternator . Cum spunea colegul de mai sus ai noroc ca nu ai ars cdi -ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Are baterie Beta asta? Există magnetouri fără baterie, fără releu, becuri alimentate în alternativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzasi Bartha Gabriel Postat Octombrie 18, 2016 Autor Share Postat Octombrie 18, 2016 nu am baterie doar cdi si releu atat » Post actualizat in 18 Oct 2016 18:45Buzasi Bartha Gabriel numele de facebook va pot trimite si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 (editat) a functionat ok de cand o ai sau asa ai cumparat-o? inseamna ca ai cdi in curent alternativ si un releu rectificator care se foloseste de balastul instalatiei (becuri) pentru buna functionare,ce releu ai schimbat?nou,sh,acelasi model? posibil sa ai alternator cu o faza ptr cdi si una ptr lumini Editat Octombrie 18, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzasi Bartha Gabriel Postat Octombrie 19, 2016 Autor Share Postat Octombrie 19, 2016 (editat) asa am cumparat-o am schimbat cu un releu nou alt model dar nici o schimbare ,deci posibil ce spui tu e problema dar nu stiu exact cum sa il repar Editat Octombrie 19, 2016 de Buzasi Bartha Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 se poate intampla si de contacte imperfecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzasi Bartha Gabriel Postat Octombrie 19, 2016 Autor Share Postat Octombrie 19, 2016 Un electricia mi-a spus ori sa schimb becurile cu becuri de 24 v ori sa ii pun condenzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 rezolva treaba ca la carte, lasa improvizatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzasi Bartha Gabriel Postat Octombrie 19, 2016 Autor Share Postat Octombrie 19, 2016 as vrea dar nu prea progresez,ar trebui refacuta toata electronica dar inca nu am stinta necesara » Post actualizat in 21 Oct 2016 11:22Am rezolvat problema cu becuri de 24 de v,mai exista o versiune prin adaugarea unei rezistor de 6,7 ohm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 as vrea dar nu prea progresez,ar trebui refacuta toata electronica dar inca nu am stinta necesara » Post actualizat in 21 Oct 2016 11:22 Am rezolvat problema cu becuri de 24 de v,mai exista o versiune prin adaugarea unei rezistor de 6,7 ohm . poate ii dai foc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate