h4mM3r00 Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 (editat) Salutare, sper ca am postat in sectiunea corecta, daca nu se poate muta. Acestea fiind spuse, caut un service sau persoana in Bucuresti care sa aibe o presa hidraulica. Cu cat mai mare cu atat mai bine. Am un proiect personal care presupune presarea de diferite chestii de prin casa. Daca stiti pe cineva sau aveti un site sau chiar un pm nu ezitati Mersi Editat Octombrie 20, 2016 de h4mM3r00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Bogdan Harea...nume de scena pe forum, cit si in viata de zi cu zi! Un tip extraordinar, care cred ca te poate ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat Octombrie 20, 2016 Autor Share Postat Octombrie 20, 2016 Mersi mult, l-am gasit pe facebook, i-am dat un mesaj, si am gasit si un anunt cu nr. lui de telefon. O sa ii dau maine un telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Seba da la Atelierul de reparatii Grow Fast. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Sa intel Seba da la Atelierul de reparatii Grow Fast. Sa inteleg ca voi bateti cu ciocanul?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Nu, ei merg la Seba când au ceva de presat/depresat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 21, 2016 Share Postat Octombrie 21, 2016 Sa intel Sa inteleg ca voi bateti cu ciocanul?!? si daca nu merge, ia un ciocan mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate