Dănuț Vraja Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Ce parere aveti despre aprilia rs4 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Pârţâitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Printre cele mai bune motorete din clasa ei. » Post actualizat in 23 Oct 2016 10:57 daca vrei motocicleta te uiti la rs 125... Just. Dar aproape imposibil să găsești una în stare bună, neabuzată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dănuț Vraja Postat Octombrie 23, 2016 Autor Share Postat Octombrie 23, 2016 Ideea e ca nu vreau 2 timpi si eram in impas intre asta sau yamaha r125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Iti iei ce iti place. Atata timp cat te face fericit e foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 (editat) pai astea in 4t sunt niste troace infecte... Fiind la 16-18 ani tot ai gargauni in cap, oricat de asezat la minte si linistit esti(nu e nevoie de mai mult de un moment de prostie), si mai bine ai cei 15 cai intre craci, respectiv sub cuc, vorbind din pura experienta personala. Nu sunt bine documentat in privinta pretului, dar sunt sigur ca gasesti motociclete cu un pret mult mai bun si cu putine dezavantaje fata de rs4. Sugestia mea e ceva cu postura verticala. Nu ai la ce folosi caroseria de vitezana, curbe mai rapide de 110-120 n-ai sa iei si alte platforme te avantajeaza mai bine la vitezele reduse. Daca tot vrei vitezana r125 e probabil mai ieftin si din cate imi amintesc si putin mai bine structurat. Daca vrei motor strict pt strada si ai banii eu iti recomand cu toata caldura ktm duke 125, nu ai sa regreti, crede-ma! Daca esti mai deschis la propuneri ti-as recomanda un supermoto in orice zi, la oricine as face-o. Eu sunt de parere ca supermoto sau dual-sporturile sunt cele mai bune 125-uri, 250-uri si asa mai departe pana la clasa 500-600. Dar, in general, daca esti strict orientat vitezana rs4-ul nu e motocicleta rea, are controale destul de precise si nu vei avea probleme cu motorul cat timp respecti fisa de mentenanta. Editat Octombrie 27, 2016 de cstelia limbaj neadecvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Fiind la 16-18 ani tot ai gargauni in cap, oricat de asezat la minte si linistit esti(nu e nevoie de mai mult de un moment de prostie), si mai bine ai cei 15 cai intre craci, respectiv sub cuc, vorbind din pura experienta personala. Nu sunt bine documentat in privinta pretului, dar sunt sigur ca gasesti motociclete cu un pret mult mai bun si cu putine dezavantaje fata de rs4. Sugestia mea e ceva cu postura verticala. Nu ai la ce folosi caroseria de vitezana, curbe mai rapide de 110-120 n-ai sa iei si alte platforme te avantajeaza mai bine la vitezele reduse. Daca tot vrei vitezana r125 e probabil mai ieftin si din cate imi amintesc si putin mai bine structurat. Daca vrei motor strict pt strada si ai banii eu iti recomand cu toata caldura ktm duke 125, nu ai sa regreti, crede-ma! Daca esti mai deschis la propuneri ti-as recomanda un supermoto in orice zi, la oricine as face-o. Eu sunt de parere ca supermoto sau dual-sporturile sunt cele mai bune 125-uri, 250-uri si asa mai departe pana la clasa 500-600. Dar, in general, daca esti strict orientat vitezana rs4-ul nu e motocicleta rea, are controale destul de precise si nu vei avea probleme cu motorul cat timp respecti fisa de mentenanta. Big Like ! Editat Octombrie 27, 2016 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 Fesule' lasa bre ca toti romanii stiu ca Aprilia 'ie' naspa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Noiembrie 4, 2016 Share Postat Noiembrie 4, 2016 RS4 ?!?.....daca e audi, atunci DA !!....daca e aprilia, o mizerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate