Zokee Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 Salut. Mi s a rupt cablul de acceleratie de la gs500 meu din 94, unde pot găsi unul?... Am nevoie foarte rapid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 tu fiind unde? vrei sa fii ajutat dar nici macar asta nu o poti face coerent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zokee Postat Octombrie 24, 2016 Autor Share Postat Octombrie 24, 2016 Bucuresti, scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 la ora asta, cam greu. maine dimineata: mymoto cotroceni, kronau moto zona unirii, yamaha zona pipera, go racing zona bucurestii noi (pdul constanta), wolf moto - casa presei... cine o mai fi cu garaje/mecanica moto cu siguranta au cablu. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zokee Postat Octombrie 24, 2016 Autor Share Postat Octombrie 24, 2016 Pe mine ma interesa maxim maine... Am sunat la câțiva si nu aveau pe stoc...trebuie sa dau comanda si vine joi-vinei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 Ai incercat la motorteam? Poate au ceva stocuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 24, 2016 Share Postat Octombrie 24, 2016 motorush.ro, cred ca poti sa-l suni si acum. Poate are pe stoc, dar slabe sanse. Eventual un kit de reparatie universal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 (editat) Ar fi bine ca pe viitor sa ai la tine un kit de reparatie pentru cabluri. Editat Octombrie 25, 2016 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zokee Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2017 Multumesc mult baieti! S-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 ... dupa 3 luni ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 ... dupa 3 luni ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate