Toth Sorin Alexandru Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 buza ziua de vreo 3 luni am luat si eu permisul cat A si fac naveta zilnic 40km. mi-ar trebui ceva scuter sau motor rezistent si consum foarte mic. imi puteti recomanda ceva foarte bun si ieftin? bugetul este undeva pe la vreo 600 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Kymco People, Kymco Agility, Piaggio Fly. Oricare din ele in stare decenta le gasesti SH in bugetul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 (editat) Rezistent!!!! E iarna, deci... Opel astra f 1.6 Editat Decembrie 1, 2016 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 @alex_en - inteleg ca nu vezi un client in el dar stai lejer, poti sa strici si un scuter. topicul se muta la sectiunea corespunzatoare - motoretijdi in fiecare zi @TSA - daca ai permis - ia un scuter de 125 4t. va cnsuma foarte putin chiar daca nu va impresiona pe niimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 astra, corsa, ibiza de prin '95. Baga cald, nu te ploua, servo, abs, consum relativ mic. Daca faci 40 km naveta, presupun ca mergi mai mult pe afara, nu din semafor in semafor. La 600 euro chiar poti gasi ceva inmatriculat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Decembrie 1, 2016 Share Postat Decembrie 1, 2016 Mah....deci nu pot sa cred un astra din 92 cat de rezistent poate fi., si cum sa spus.cald baga, consuma putin.super pt nevoile de naveta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
portoeter Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 S-a umplut de conservari si pe aici.... Raus pe forum Club Opel!! P.S.: Pedepse pt OFF-topic nu se mai aplica??? Daca faci naveta si pe vremea asta, iti recomand sa ai in vedere o "paturica" pt scuter, eu inca folosesc scuterul zilnic in oras si ma fereste de ce-i mai rau paturica. Sa iti fie ok si la consum, as merge pe un Piaggio Fly 125 sau Runner 125 4t. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Honda Pantheon 125/150 cmc. Afara nu consuma mai mult de 3,5, loc sub sa destul de mare. Am facut cu unu vreo 17.000 km si a fost destul de ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Honda Pantheon 125/150 cmc. Afara nu consuma mai mult de 3,5, loc sub sa destul de mare. Am facut cu unu vreo 17.000 km si a fost destul de ok. Alea nu îs în doi timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 (editat) Da sunt in 2 timpi dar au rezervor separat pentru ulei. 1l de ulei merge cam 1800 km iar cand mai sunt aproximativ 100ml se aprinde un bec in bord. Eu nu am avut probleme in aceste sens si nici nu am citi pe undeva sa fie probleme. Ca si idee pana la 100 km pe ora la acceleratie nu era diferenta intre el si leonardo de 250 cmc. Plus ca are sistem de franare CBS care e super ok! Editat Decembrie 5, 2016 de popicadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Sunetul de 2t e obositor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate