BitKode Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 Salut! Am si eu o problema la un kymco quannon 125. De ceva timp suspensia spate era foarte moale si acum a ajuns in stadiul in care se lasa la maxim cu cineva de 80 kg! Atinge cauciucul de codita.. Aveti idee ce as putea sa fac, a mai intampinat cineva problema asta? Amortizorul e capsulat si nu am nimic prin care sa il reglez, pur si simplu asa e venit din fabrica, asa ramane. Ma gandesc sa schimb suspensia cu una mai tare, dar n-am idee ce s-ar potrivi. Astept orice sfat de la d-voastra si va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Kymco e Coreea, ei produc motorul BMW F800. Trebuie înlocuit cu alt amortizor original sau sh dacă s-o potrivi unul de CBR 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Arcul e cel responsabil pentru problema de mai sus. Rolul amortizorului e altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate