dans Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Ziua 2: cazare Pamukale. Ceva poze aici, de la baietii rai! » Post actualizat in 14 May 2017 11:16 Din poze se observa ca Motanului ii place sa pozeze, dar nu e niciun fotograf amator pasionat printre ei! Vrem poze cu peisaje, profi! Asteptam ziua 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 V-au descoperit insigna cu Gulen? Mai dați si voi un semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 20, 2017 Autor Share Postat Mai 20, 2017 Tocmai ne-am intors din periculoasa Turcie. Sosele cu doua benzi pe sens, mancare buna, cazari super ieftine.Benzina 1.25 euro. Istanbulul super aglomerat. Nu prea sunt turisti dar asta este in avantajul curajosilor. In bazar ca in bazar, marfa multa si ieftina Ieri seara nu am gasit cazare in Edirne si a trebuit sa mergem in Bulgaria la Haskovo. In Turcia am avut doua nopti cazare la cinci stele. 35 euro !!! » Post actualizat in 20 May 2017 15:14Multumesc pe aceasta cale participantilor: Manuel, Gabi, Bogdan, Stefan, Sebastian. La multe alte excursii impreuna. Nu ne-a plouat nici macar o picatura !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Bine ati revenit, sa va fie de bine! Poate vreunul mai priceput, face un jurnal foto si-l posteaza aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 23, 2017 Autor Share Postat Mai 23, 2017 Se pare ca foarte multi oameni se lasa prada zvonurilor si minciunilor lansate la adresa Turciei. Azi m-a sunat un prieten sa ma intrebe daca m-am intors cu bine din Turcia, daca functioneaza telefoanele mobile, daca este internet si curent electric etc. Calatoriti fara frica ,situatia este mult mai buna decat crede lumea. September, baga fara grija!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Salutare. Unde v-ati cazat in Goreme ? O recomandare mi-ar fi utila .Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate