Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 10,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ultima poză cu AlioÂşa fără Âşa de pasager Âşi poate una din ultimele poze (vedem ce s-o-ntâmpla în viitorul foarte apropiat) făcute de mine Muraveyului:

 

IMG_0956.jpg

Mă strofoc de-o săptămână să leg două vorbe despre noile plimbări cu AlioÂşa. Pe care eu l-aÂş fi botezat Yuri :P, dar na. Cumva, nu reuÂşesc să mă adun scriitoriceÂşte, aÂşa că mă voi mulțumi să postez câteva poze însoțite de două-trei vorbe. Am rămas fidel "tradiției" pe care mi-am încropit-o vrând-nevrând anul trecut, fapt pentru care perioada dintre sărbători Âşi anul nou m-a prins pe drumuri. Ovidiu mi-a împrumutat iarăÂşi fierul pe motiv că e păcat să stea degeaba, iar eu am primit bucuros împrumutul, spunând că mai ascult în felul ăsta bătăile motorului Âşi mai răsucesc de Âşuruburile carburatoarelor - ceea ce am Âşi făcut, cu oareÂşice ameliorări per ansamblu.

 

Odată ce m-am văzut la ghidon am intrat într-un soi de transă terapeutică Âşi au urmat astfel câteva zile de rătăcire călare cât a fost ziulica de lungă. Pur Âşi simplu mă trezeam, mâncam ceva, mă-mbrăcam (fain costum are nenea ăsta), porneam / încălzeam motocicleta Âşi plecam la plimbare fără țintă anume. Ba chiar nu de puține ori mi s-a-ntâmplat să mă opresc pe marginea drumului Âşi să mă-ntreb unde vreau să mai merg. Mă enervam singur pe faptul că mă cramponam de aÂşa ceva, când ceea ce mă interesa de fapt era doar să motociclesc. Mna, nehotărâre Âşi incertitudini de-ale vârstei, cică.

 

Poze din Ajun Âşi de Crăciun. Faceți abstracție de vestimentația total inadecvată anotimpului a acelui om al cavernelor, purtător de mergători:

 

IMG_0959.jpg IMG_0960.jpg IMG_0967.jpg

IMG_0969.jpg IMG_0970.jpg IMG_0972.jpg

IMG_0974.jpg

 

ÂŞaua pasagerului este una din cele mai comfortabile pe care am mers până acum (mersi, Mihai) Âşi e mai puțin săltăreață decât cea de Izh montată pentru pilot. A trebuit să găurim aripa spate ca s-o putem prinde, nu-mi dau seama dacă aripa a fost cândva sudată Âşi chituită deÂşi probabil aÂşa stau lucrurile. Eu sunt mai greu oleacă decât Ovidiu cu vreo cinÂşpe kile Âşi-mi bag bocancu-n el de sedentarism, da?! Din cauza asta, amortizez dur în aripa spate orice impact luat ca pilot pe Uralul ăsta, fiindcă prinderea Âşeii nu îi permite cursă completă. Cicloburescul n-are asemenea probleme, dar oricum - ce Âştie el?! Eu unul prefer în continuare Âşaua de burete, măcar pentru faptul că iarna îmi îngheață ms-dosul pe cauciucul rece. Dar cică iarna oricum se merge cu alte mijloace de transport. Nă-ăăă!...

 

Vremea s-a mai îmbunat o idee după Crăciun, aÂşa că am bubuit Âşi pe lângă Casa Radio la vreo două învârtiri de planetă după Ziua Cârnaților:

 

IMG_0983_forum.jpg

 

Tot văzând că ard benzina de pomană, am comis înainte de revelion imprudența de a-i propune celui mai Mihăesc Vali o tură pân' la mă-sa acasă în Breaza. El încă nu s-a-nvățat minte cu gerul, aÂşa că n-a stat pe gânduri Âşi a fost de-acord din prima. A urmat aÂşadar o nouă tură de după-amiază / noapte, moment oportun pentru toane la frâna față (undeva pe la Săftica). Ne-am oprit, am remediat temporar problema slăbind cablul de frână Âşi am plecat înapoi la drum. Ovi, tre' neapărat să vedem ce mama dracului are frâna asta a ta - cred că saboții sunt cam gata. În Breaza, am avut chiar ocazia să rup prinderea oglinzii stânga (chinezărie, jur!) când Uralul s-a gândit că-i prea moale pe jos pentru cricul lui scurt Âşi s-a lăsat pe-o parte. Boxerele astea pe două roți au prostul obicei (verificat în poze cu BMW-uri Âşi prin răsturnarea Niprului când lucram la el astă-toamnă) să se dea aproape peste cap, nu doar să se culce pe-o parte. Cilindrii ăia laterali fac roată la răsturnare, aÂşa că agregatul s-a proptit în oglinda-oglinjoară Âşi cranț. Aveți grijă cărui dobitoc mai împrumutați motociclete.

 

Reparația cu bormaÂşină Âşi Âşurub cu piuliță a fost foarte simplă, neaÂşteptat de discretă Âşi - am eu impresia - mult mai sănătoasă decât soluția aleasă de fabrică. Dar mi-am făcut - evident - multe procese de conÂştiință înainte de rezolvare, aÂşa că am trăit un pic cam pe fugă întreaga frumusețe festivă a mesei de la Vali acasă. Bună mâncare Âşi foarte ospitalieră lume în jurul mesei. Vă las să ghiciți care din cei de mai jos era din altă țară, care era ăla demoralizat Âşi plângăcios (cu lacrimi de crocobau, nu alta) că n-are încă Izh Âşi carnet Âşi ale cui erau sculele, casca Âşi MFT-ul (Marele Fular Tărcat):

 

IMG_0989.jpg

 

Eram însă decis să ajung în aceeaÂşi seară înapoi la BucureÂşti (plecaserăm abia la 15:00 sau 16:00 înspre Breaza) ca să ajung la patinoarul din CiÂşmigiu pe la 22:00. N-am mai ajuns, evident, dar drumul de noapte înapoi a fost liniÂştitor Âşi interesant. E-ntotdeauna o plăcere să-mi trezesc cartierul în puterea nopții. Motorul merge într-un mare fel, mă-ncântă sunetul lui gutural, forțos la orice turație, dar mai ales un pic peste medie. De fapt, atât la BMW cât Âşi la Nipru / Ural am remarcat că motorul boxer se simte cel mai bine peste 2500 - 3000 ture încolo. N-am avut turometru pe AlioÂşa, dar urechea Âşi-a făcut datoria rezonabil. Am încercat să fac chiar Âşi o filmare din mers, însă n-am reuÂşit decât o poză trunchiată Âşi o secundă de filmuleț la 80 km/h, fiindcă apoi m-au lăsat bateriile. Mă-sa de sabotaj.

 

În ultima vreme mă gândesc obsesiv la motocicletă, motocicletă, motocicletă. E-un gând acaparator care parcă a anulat orice altă bucurie, sper că nu Âşi libidoul. De kurând mi-am găsit o slujbă (cam prost remunerată, dar na) Âşi sper să mă scoată pe două roți în primăvara asta. Om vedea. N-am uitat, bineînțeles, de scena de mai jos:

 

 

IMG_0991.jpg

Link către albumul întreg, de altfel accesibil din orice poză

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"edivkv" mai ai cumva cartea motocicleta fara coperti m ar interesa

CARTEA MOTOCICLETA A PLECAT IERI SEARA SPRE USERUL GRUIA LU NOVAC

imi pare rau dar daca mai fac rost de vreuna o sa o pun la bursa ca eu am una in stare f buna, si doar dublurilele dau

 

VAND aripi noi de carpati cu vopseaua originala, cea de spate are rugina de suprafata care nu a afectat decat fff putin vopseaua

160 ron, tel 0721437628

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sensul de rotatie e in stanga, acelasi cu cel de nipru, ural, M.

pretul e cam mare in comparatie cu cele de nipru sau ural...200 e.

nu sensul de rotatie la cutia de BMW nu e acelasi ca la Nipru Ural si M pentru ca la primul ai 3 arbori la sovietice ai 2.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu sensul de rotatie la cutia de BMW nu e acelasi ca la Nipru Ural si M pentru ca la primul ai 3 arbori la sovietice ai 2.

Se poate sa ai dreptate, nu te contrazic, numai din poze nu poti face o diferenta clara, azi o sa desfac cutia BMW-ului.

post-15361-0-34295000-1325919585_thumb.jpgpost-15361-0-31625500-1325920100_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vand 2 proiecte de restaurare ptr ''la iarna''

 

UNA bucata NSU Quickly F , S23 , an de fabricatie 1963

TALON VECHI SIBIU!!!!

cam rar la noi in tara

 

asa lam cumparat de la niste ''comercianti de aluminiu'' din dumbraveni jud sibiu

care au spart motorul original ptr ca nu mai merge si iau montat unul de carpati.

 

Lipsuri:

carburator

motor

stop spate

far fata

masca far fata

 

piese se gasesc in germania pe quickly.de ,ideal ca proiect de restaurare in Iarna asta geroasa.

ptr ca are lipsa motorul cumparatorul primeste in acelasi pret un motor de

Victoria Vicky impreuna cu motoreta ca sa isi poata procura mai usor piesa lipsa(printr-un eventual schimb)

 

 

cumparatorul trebuie sa il ridice din Sighisoara, personal!

 

 

se mai vinde :

Motor bicileta ''Uzina nr 2 Brasov'',,,,RARITATE!!!

compresie foarte buna , porneste bine de tot,se poate proba

lipsuri:

-carburator (trebuie sal caut)

- capac magnetou

 

in rest ,trebuie doar montat pe un cadru si circulat cu el .

Cumparatorul mai primeste o roata de spate cu pinion dublu,inclus in pretul de achizitie

 

 

 

cumparatorul trebuie sa il ridice din Sighisoara, personal!

 

 

----------------------------------------------------------

Pretul ptr luna cadourilor 1500 lei ambele la pachet

----------------------------------------------------------

Poze:http://www.99poze.ro/proiecte_de_restaurare/

post-8499-0-44622400-1325935600_thumb.jpg

Editat de hufo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nokia nu e cu Android

 

A fost odata un jucator de fotbal din divizia C pe care l-au vandut pe 10 kile de carne de mici.

 

Omule nu te grabi sa-l vinzi, macar asigura-te ca o sa ajunga la cineva care merita, ca de nu o sa-l vezi birjarit si aruncat dupa aia la colt si o sa plangi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

parca seamana umpic,190 ron ii ok pentru tine? :scratch:

 

ps.guma nu o mai are,in rest este exact ce se vede in foto

 

Roata asta este de SUZUKI GT sau GN si este de față

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motocicleta o sa ajunca la Dortmund,in Bucuresti , un om pasionat de clasice atat motociclete cat si masini...stiu ca o sa aibe grija de motor,asa cum am avut si eu :bigstar:

 

 

Nokia nu e cu Android

 

A fost odata un jucator de fotbal din divizia C pe care l-au vandut pe 10 kile de carne de mici.

 

Omule nu te grabi sa-l vinzi, macar asigura-te ca o sa ajunga la cineva care merita, ca de nu o sa-l vezi birjarit si aruncat dupa aia la colt si o sa plangi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Foarte bine! Sunt curios să văd Âşi tranzacția asta finalizată...

 

De ce mă bag în seamă? Pentru că dumnealui se anunțase a intenționa să o cumpere pe a mea.... fie-i topirea uÂşoară.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va tin la curent anyway , avansul s-a platit deja,de aia am fost zisa ca o sa ajunga la Dortmund.

 

 

Foarte bine! Sunt curios să văd Âşi tranzacția asta finalizată...

 

De ce mă bag în seamă? Pentru că dumnealui se anunțase a intenționa să o cumpere pe a mea.... fie-i topirea uÂşoară.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...