bandit red Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 de vanzare urmatoarele: Ce pret are tecalimetrul (gresorul) si presa de petece calde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poki Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Salut mai adaug cateva piese: Stop spate(ruseasca):50Ron+tp Piesa telescop IJ cromata:8 ron(semeringurile nu mai sunt bune).+tp Comenzi IJ cromate ambreiaj+frana 10 ron+tp Ceas comparator 28Ron+tp Chiuloasa Tula noua(TMZ):50Ron+tp Boltz IJ jupiter:5ron+tp Mai am piese noi de Mobra hoinar:pinioane noi de cutie vit. Intinzatoare lant IJ 10ron+tp Anunturile anteioare mai sunt valabile(s-au dat capacul de ij, emblemele de simson shi portb de mobra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Salut mai adaug cateva piese: Stop spate(ruseasca):50Ron+tp Piesa telescop IJ cromata:8 ron(semeringurile nu mai sunt bune).+tp Comenzi IJ cromate ambreiaj+frana 10 ron+tp Ceas comparator 28Ron+tp Chiuloasa Tula noua(TMZ):50Ron+tp Boltz IJ jupiter:5ron+tp Mai am piese noi de Mobra hoinar:pinioane noi de cutie vit. Intinzatoare lant IJ 10ron+tp Anunturile anteioare mai sunt valabile(s-au dat capacul de ij, emblemele de simson shi portb de mobra) Stopul spate de ij il vreau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Si eu am un prieten care a renuntat la un proiect si vinde un atas Duna. Nr.tel:0721671818 ,Alin UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 MZ RT de vanzare http://www.anunturi-moto.ro/vand/vand_motocicleta_de_epoca/11263_11263X1.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 MZ RT de vanzare http://www.anunturi-moto.ro/vand/vand_motocicleta_de_epoca/11263_11263X1.html Acea moto ii de mult de vanzare. A fost prin mai multe locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poki Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Pt etarulescu: Sal trimite adresa si nr de tel pe PM pt stopul din spate.Ms Apropo, nu sunt sigur ca este stop de IJ, de ural probabil nu este pt ca nu vad IMZ stantat pe el.Nici KMZ, deci nici de nipru nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 inca valabil 250 ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Vand Mz Ts 250 ,reconditionat (restaurat) Talon vechi,numere vechi, Fiscal la zi.Functional. + se da impreuna cu carena originala RE (Rennversion) fabricatie Habermann. + multe piese de schimb printre care si un motor de schimb ,instalatie pe 6 si pe 12 v (Etz) Turometre , intrerupatoare ,stopuri ,semnalizari etc. + casca originala Mz din acea perioada Pret: 1600 euro negociabil sau la schimb cu alta clasica Tupeu tziganesc sa ceri atatia bani.Da vorba aia : nu-i prost cine cere(e drept ca-i nesimtit) e prost cine da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 @hondasan: se prea poate sa fie asta pretul real. In Romania nu prea exista modelul, e raritate, si apoi de vanzare chiar nu prea e. Si daca ne uitam pe mobile.de, inafara de 3 junghiuri, modelul asta e de la 1400E in sus, iar modelul ETS, de la 2200E in sus. Dar noi suntem tigani, ca umblam doar cu halatu' Cine vrea ieftin, s-au inventat alte modele. Asta e la "clasice" ETZ-ul de exemplu e la toti parametrii mai bun dar nu are pretul de TS. Asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) Tupeu tziganesc sa ceri atatia bani.Da vorba aia : nu-i prost cine cere(e drept ca-i nesimtit) e prost cine da. @Hondasan ,,asta parca e topic de vanzari,,de comentat poti si altundeva (unde te mai asculta cineva) mai ales ca nu ti-a intrebat nimeni parerea .Se pare ca te plictisesti.. Cer cat vreau pe motocicleta ,,,daca te intereseaza asta. ...restul nu mai comentez ca nu ne cunoastem si nici nu ma cobor la nivelul tau. Totul a costat bani si se poate dovedi pretul cerut ,spre deosebire de tine care astepti sa primesti totul deagata si gratis numai ca esti pensionar de bucuresti. Deci nu stiu care dintre noi doi are mai mare 'tupeu tiganesc'?!..dar lasam publicul sa isi dea seama.. ah inca ceva .... Bunule,tin sa te anunt ,,poate ai uitat cumva,, Berva am vanduto la pretul cerut de mine,, si a ajuns la un pasioat din Cluj,,Mishi de Cluj care o va expunde in muzeul MDE Classicar Cluj,este deja restaurata. numai bine h.h Editat Februarie 6, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 oops, aici se platesc polite Nu ma bag, nu luati in seama comentariul meu de mai sus, dat-i inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 imi cer scuze ptr offtopic: pentru fanii marcii Mz in primul rand , si in al doilea rand ptr cei care au auzit numai de modele Rt sau Es ''Gat de lup'' si alceva nu au mai vazut ... poza 1: Mz RE 250 (pe baza Ts) ,carena RE poza 2: Mz Ts Heinz Rossner ,replica ,carena RE poza 3: Mz Ts Hartmut Bischoff ,replica, carena RE Astea sunt numai 3 ,,mai exista altele 4 in Germania (sursa:http://mz-forum.com) ,,si una in Romania , deci 8 in total ,care se mai stie de ele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 La cerere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Salut .Cu toate ca nu fac parte din gama "comuniste" totusi am sa postez aici pt. cei care ar vrea sa-si ciopareasca sau customiza comunista cateva piese . Pentru info. sunati la 0723 657156 NELU , piesele se pot vedea in Chitila langa Buc. Deci se vinde aripa spate de la Suzuki echipata complect cu semnale , stop +sisibar cu portbagaj pret 60 euro si roata fata de honda cu disc pt. frana pret 50 euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Cumpar suport motor pentru MZ ETZ 250, cel indicat de sageata. Daca exista si stanga si dreapta, ii cumpar pe amandoi. Ma intereseaza sa fie cei originali, nu unguresti/turcesti/etc. Pot fi contactat prin PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Tupeu tziganesc sa ceri atatia bani.Da vorba aia : nu-i prost cine cere(e drept ca-i nesimtit) e prost cine da. Doamne ce m-a enervat postul acesta. Domnule, aici nu aveți dreptate. Prost nu-i nici cine cere, nici cine dă, e doar cel ce se bagă unde nu-i fierbe oala. Am cumpărat acest Simson cu 500 euro (înmatriculat, acte noi). Am mai cheltuit circa 1000 euro ca să-l aduc în starea asta. Lucrez la el din octombrie aproape zilnic și vreți să spuneți că dacă ar fi să-l vând și cer pe el 2000 de euro, sunt țigan? Sau ca să nu fiu, ar trebui să-l dau gratis? Nesimțitule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) Respectele mele Dle Petcu pentru cele spuse,putini sau incumetat sa o spuna 'verde-n fata'. Si eu am dat in vara lui 2002 pe TS 800 euro,,un ETZ in piata din Tg. Mures sub 1500 euro nu gaseai de cumparat. ...ca si paranteza ... eu zic ca daca lat-i da pe gratis,si nu suportati Dvs. curieratul ,la-r refuza. Editat Februarie 7, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 De vanzare piese rezultate din dezmembrarea unui MZ 125: -rezervor 60ron,far 60ron,sa conducator 80ron,cric 60ron,corp carburator 30ron Telefon:0742080634,Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Rezervor de IJ + roata IJ. 80ron impreuna. ------------------------------------------------------------ Pret nou 60RON 50RON sau le arunc la fier vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 (editat) 50RON sau le arunc la fier vechi. de care model de ij e rezervorul? in ce stare e roata? poze? am vazut pozele. bafta la vanzare! Editat Februarie 8, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 De vanzare piese rezultate din membrarea unui MZ 125: -rezervor 60ron,far 60ron,sa conducator 80ron,cric 60ron,corp carburator 30ron Telefon:0742080634,Bucuresti Ma intereseza scaunul daca nu e crepat, pretul de la 80 poate ajunge la 60 lei? Va sun pentru restiul detaliilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 50RON sau le arunc la fier vechi. din pacate distanta dintre noi doi e foarte mare,daca ai o solutie pt transport sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 (editat) De vanzare piese noi pentru Mz Es/TS/RT/BK/ETZ/ETS Pentru mai multe produse , preturi si comenzi va stam la dispozitie pe site-ul www.piese-mz.net/ro Editat Februarie 8, 2012 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 De vanzare piese noi pentru Mz Es/TS/RT/BK/ETZ/ETS Pentru mai multe produse , preturi si comenzi va stam la dispozitie pe site-ul www.piese-mz.net/ro Cred ca acest site are o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate