Vizitator VULPOIU Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 jerry_mcrie tu vinzi planeta aia albatră la Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 salut! am revenit cu poze la cz si cu un filmulet , inca mai astepta cumparator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 update: sa revopsit si am achizitionat o noua baterie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 salut! am revenit cu poze la cz si cu un filmulet , inca mai astepta cumparator Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 ...oricum ar fi sărit TOT de pe ea . Iar dacă bateria e meid in first bike......... (nu mă întreba de unde Âştiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 ...oricum ar fi sărit TOT de pe ea . Iar dacă bateria e meid in first bike......... (nu mă întreba de unde Âştiu ) te rog frumos bateria e de la stibabilul domn dany_oldmoto asa k e cu garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Se vinde la prețul de 1000 lei. NU ARE ACTE , dar pentru cineva cu un cadru în regulă.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Sunt interesat de un bec 15W/15W sau poate 25W/25W GALBEN - pt far si de un bec 50W/50W sau 35W/35W tot GALBEN - pt far 0751333630 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 vand camuflaj ptr far nu stiu de la ce este.40 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Cateva piese pentru Carpati Super disponibile pentru vanzare: -rezervor pret:40 lei -cric pret:15 lei -jante pret:60 lei ambele -toba pret:40 lei -ghidon pret:20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Cateva piese pentru Carpati Super disponibile pentru vanzare: -rezervor pret:40 lei -cric pret:15 lei -jante pret:60 lei ambele -toba pret:40 lei -ghidon pret:20 lei Salut, ma intereseaza numai roata spate, bascula cu bolt cu tot si pedala de frina cu tija cum se vede. Restul vb pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Cum nu-mi mai gasesc topicul (!),deschid altul. Se vand becuri noi din stocuri vechi.Poze si detalii pun mai spre seara...asta daca nu se baga iara cineva cu bocancii in topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Cum nu-mi mai gasesc topicul (!),deschid altul si altul si altul... Se vand becuri noi din stocuri vechi.Poze si detalii pun mai spre seara...asta daca nu se baga iara cineva cu bocancii in topic,ca e simplu sa faci abuzuri cand ai butoanele de partea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Cum nu-mi mai gasesc topicul (!),deschid altul si altul si altul... Se vand becuri noi din stocuri vechi.Poze si detalii pun mai spre seara...asta daca nu se baga iara cineva cu bocancii in topic,ca e simplu sa faci abuzuri cand ai butoanele de partea ta... stiam eu ca se vindea aici pe forum becuri 6V dar nu gaseam topicul nici rupt! Posteaza pozele,poate te usurez de cateva! Bafturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 ij-ul meu l-a bagat aici,nu mai gasem topicul,moderatorul asta le imbulibasit.felicitari! tine-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc123 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Pentru cei ce doresc becuri de 6V, eu (drept sa fie acum ceva ani) am cautat pe forumul trabi...acolo gasiti cred lista cu magazine sau pasionati... Mi-am facut un stoc bunisor de la o tanti ce statea pe undeva pe la piata Rahova, avea un magazin cu piese de Trabant...merita sa incercati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Pentru cei ce doresc becuri de 6V, eu (drept sa fie acum ceva ani) am cautat pe forumul trabi...acolo gasiti cred lista cu magazine sau pasionati... Mi-am facut un stoc bunisor de la o tanti ce statea pe undeva pe la piata Rahova, avea un magazin cu piese de Trabant...merita sa incercati! dap;pe scoartei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan111 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 O platina de hoinar sau o aprindere completa are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 stiam eu ca se vindea aici pe forum becuri 6V dar nu gaseam topicul nici rupt! Posteaza pozele,poate te usurez de cateva! Bafturi! si pretul la fiecare categorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Cum nu-mi mai gasesc topicul (!),deschid altul si altul si altul... Se vand becuri noi din stocuri vechi.Poze si detalii pun mai spre seara...asta daca nu se baga iara cineva cu bocancii in topic,ca e simplu sa faci abuzuri cand ai butoanele de partea ta... b @blackrider,ti-ai deschis cumva si tu business cu becuri si-ti fac concurenta de tot imi inchizi topicu'? in caz contrar,iti doresc sa ramai cu harleu in primul sat de ciori,noaptea,dupa care sa dai fugutza la BURSA ca sa-ti cauti becuri prin 500 de pagini... haide,da cu mopul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 O pereche de semnalizari pentru Mobra disponibile pentru vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Caut amortizoare de CZ 250 sport 1975 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Vand -Roata completa MZ ES,aluminiu cu cauciuc bun 3.50x16 - pret 50 lei -Sa in stare foarte buna - pret 100 lei -Becuri IJ stoc vechi,noi 6v - 15lei/bucata Inca valabile. becuri noi , din stoc vechi pe 6v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Cumpar: -Atas Stoye 1,complet nerestaurat. -Stop simson spate. -Cauciucuri rezervor cu suporti metalici pt.simson. Tel:0723.946.315 Accept si donatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Se dezmembreaza MZ125;motocicleta nu are acte,motorul este incomplet Telefon 0742080634,Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate