emster Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Sa fata Dnepr si Ural ....100 lei , stare buna , rel la 0740376555 . misto fa-mi o oferta ca le cumopar,am mare nevoie de ele grigorasemil@yahoo.com si comunicam as a,ca nu am minute pe orange se vand urmatoarele piese: cine are nevoie de ceva intreaba de pret. Garfield nu este de vanzare mai ai saua? as cumparao eu daca imi faci o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 bag si eu cateva piese de planeta5 roti pe 18 50 amandoua toba planeta 5 in stare destul de buna 50(+cot si flansa de aluminiu,sita e in stare buna,mai silentioasa decat ma stepatam la un ij) 2x carb k68 40 ron amandoua,unul are cablu maneta de acceleratie si filtru de aer alternator complet si functional 12 v cu platina si cama +napolitana80? pedale scarite rabatabile si capace aprindere daca le vrea cineva da cat vrea pe ele ,daca nu i le dau degeaba la fel si pinionii ,ala de 20 e destul de ciudat,ar merge bine la sosea dar la drum de tara ma cam chinuia intr a doua zona cartier andronake,0745100664 daca le ia cineva gramada i le duc acasa(bucuresti) bafta a mai ramas toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Un carburator K65 nou care sta degeaba, faceti si voi o oferta (PM, ca poate nu urmaresc pe aici) si sa-l maritam. Spune, te rog, pretul pentru carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 (editat) Far Simson, fara kilometraj, 190 lei. Salut, Mai ai farul ca il vreau eu? Merci! Editat Septembrie 8, 2012 de TudorG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2012 Autor Share Postat Septembrie 8, 2012 Spune, te rog, pretul pentru carburator. Catburatorul e momentan rezervat. Daca userul respectiv o sa ma anunte ca nu-l mai doreste, iti dau PM. Salut, Mai ai farul ca il vreau eu? Merci! Da, este. Il pot trimite cu Fan Curier sau cu Posta, in sistem ramburs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Trimit acum un PM. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 de vanzarw MZ 250 cu atas panonia fabr. 1961 ITP valabil 2014. Pret 500 euro. tel. 0755018076 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mex_comunistu Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 (editat) vand sau schimb ij planeta 3 cred sau schimb cu ceva mai mic hoinar sau minsk fara acte sa fie functionala in rest nu ma intereseaza cum arata mai dau diferenta daca e necesar moto are desfacuta roata fata pt ai schimba cauciucul se vede si in poze are si prinderile pt atas complete dar momentan sunt desfacute pret 500 roni negociabil sau o dezmembrez daca e cineva interesat de piese dar de preferat sa o dau intreaga Editat Septembrie 9, 2012 de mex_comunistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_vechio Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 -cartea "Manualul motociclistului"pret:60 lei -plachete moto pret:130 ambele -sticla semnalizare Minsk pret:10 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 mex_comunistu: 1. Ai acte? 2. Dacă nu, mă abonez la motor (cilindru, piston) + evacuarea completă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniancu06 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 vand sau schimb ij planeta 3 cred sau schimb cu ceva mai mic hoinar sau minsk fara acte sa fie functionala in rest nu ma intereseaza cum arata mai dau diferenta daca e necesar moto are desfacuta roata fata pt ai schimba cauciucul se vede si in poze are si prinderile pt atas complete dar momentan sunt desfacute pret 500 roni negociabil sau o dezmembrez daca e cineva interesat de piese dar de preferat sa o dau intreaga Ma intereseaza kilometrajul cu rama cu tot. Zi un pret si l-am luat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xullux Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 vand Voshod 3M in stare de functionare... A fost cumparata de noua si nu a rulat deloc. Am pierdut actele, jugul superior de la furca, busonul rezervor si cheile de contact. scuze pentru poze dar am aparatul pe duca. pret 600 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 vand roata fata si spate(inclusiv prindera si telescoapele) pentru MZ RT 125.Sunt sunt complete...au tot ce trebuie..saboti ,axuri pret 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 cuxi.... noi am mai vorbit... sunt cele din tabla??? par a fi aluminiu.... acum tu stii.... da'mi un semn... sunt foarte interesat... mai ales daca cuplajul e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Vand cozoroc far MZ 125,60ron. Telefon 0742080634,Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Sa fata Dnepr si Ural ....100 lei , stare buna , rel la 0740376555 . Valabil , foto la pag 517 Am mai gasit cateva maruntisuri de Rt 125 ; tot ce se vede in fotografii la pachet doar 200 lei .....la bucata mai vorbim dar prefer sa le dau gramada .Acu la oferta ca trebe sa fac rost de bani pentru a merge la Siriu Valabil , mai putin chiuloasa care s-a vandut , foto la pag 512 . Valabil si codita cu stop de IJ Planeta 5 , 25 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 mex_comunistu: ai vreo soluție? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Salut! In fine, am decis sa vand Uralul meu. Motocicleta este a mea din 2007, o am de la Basty. In 2007 am reinnoit blocul motor, a primit pistoane/segmenti/carburatoare noi, motorul are maxim 1000 km. Era folosita ca daily driver pana in 2008, cand am cumparat o Honda, dupa aia Harley-ul. Din 2008 motorul sta la un prieten, in garaj, nefolosita. Nu am ce sa fac cu el si e pacat sa zace intr-un garaj, deci am hotarat sa-l vand. Este modelul M62 cu cadru rigid, mai rara la noi. Pro: prafuita, dar in stare buna. Bloc motor reinnoit, carburatoare noi, revopsit in 2007. Actele 100% in regula, este pe numele meu, talon si numar nou. Tobe custom din inox, sunet demential. Cand am pus-o jos, motorul mergea. Contra: nefolosita de 4 ani, deci trebuie curatat, reglat, etc. Cutia este dat jos (dar nu este dezasamblata, se poate folosi oricand). Nu am stopul spate, nici ghidonul original. Pe motocicleta este acum un LSL Flyerbar, cromat. Pret: 680 euro, inclusiv ghidonul LSL. Pozele sunt din 2007-2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Uai m-o apucat orgasmul... Vînd planeta cu ataÂş. Acte în regulă. 650 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mex_comunistu Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 nu am acte la moto vulpoiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Atunci, dacă rămîne varianta dezmembratului, în caz că n-o dai cu totul, cum am spus, pistonul+cilindru+evacuările sunt ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Uai m-o apucat orgasmul... Vînd planeta cu ataş. Acte în regulă. 650 euro. Crezi ca asta ar duce la rezolvarea problemelor....??? Sa-ti ajute Dumnezeu.................scuze pentru off topic Editat Septembrie 11, 2012 de danny_motor86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Cateva chei din trusa de IJ si doua leviere = 50 lei Cric IJ = 30 lei Rezervor + aripa si capace de cutii laterale IJ = 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Salut! In fine, am decis sa vand Uralul meu. Motocicleta este a mea din 2007, o am de la Basty. In 2007 am reinnoit blocul motor, a primit pistoane/segmenti/carburatoare noi, motorul are maxim 1000 km. Era folosita ca daily driver pana in 2008, cand am cumparat o Honda, dupa aia Harley-ul. Din 2008 motorul sta la un prieten, in garaj, nefolosita. Nu am ce sa fac cu el si e pacat sa zace intr-un garaj, deci am hotarat sa-l vand. Este modelul M62 cu cadru rigid, mai rara la noi. Pro: prafuita, dar in stare buna. Bloc motor reinnoit, carburatoare noi, revopsit in 2007. Actele 100% in regula, este pe numele meu, talon si numar nou. Tobe custom din inox, sunet demential. Cand am pus-o jos, motorul mergea. Contra: nefolosita de 4 ani, deci trebuie curatat, reglat, etc. Cutia este dat jos (dar nu este dezasamblata, se poate folosi oricand). Nu am stopul spate, nici ghidonul original. Pe motocicleta este acum un LSL Flyerbar, cromat. Pret: 680 euro, inclusiv ghidonul LSL. Pozele sunt din 2007-2008. de te anuntai anul trecut,nu imi luam dnepr cu 400 si investit inca 500 euro..pe putin + munca mea.ca tot dnepr a ramas.nu avion cum imi imaginam eu bafta la vanzare.merita.arata super Editat Septembrie 12, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mex_comunistu Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Atunci, dacă rămîne varianta dezmembratului, în caz că n-o dai cu totul, cum am spus, pistonul+cilindru+evacuările sunt ale mele. daca nu o dau cu totu vulpoiule ale tale sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate