Dnepr&Sidecar Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 vand piese de pe primul meu ij modificat,am pus o poza cum arata cu ceva timp in urma,nu mai am timp sal refac. daca este cineva care are timp sal refaca am toate piesele de la el,inafara de motor,tobe si coturi. mai vand motor ,piston,cilindru,segmenti. planeta 3 si ce se mai vede din poze preturi povestim prin pm,merci Ce dimensiuni are roata de aluminiu,si ce pret are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Salut. Danuvia isi asteapta linistita noul calaret. Astept oferta..... Mersi !!!! Salut, ceasul de km il ai? Pun poza in care ceasul de km din mijloc e cel bun ,daca il ai si e la fel sa imi zici un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Vand motor de Hoinar. Stare de functionare. Pret 100 de lei. Aripi hHoinar 15 lei bucata, pinioane cutie viteze (pretul il faceti voi), telescoape fata si spate 20 de lei spate (pereche) si 40 cele de fata, rezervor (latit) 15 lei. Lichidare de stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edi Popescu Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 (editat) - bec bilux Narva 6 V, 15-15 W si bec Tungsram 4,5 V 1,5 A - 5 lei bucata; - buson Simson - 30 lei - rezervor Mobra 50 - 50 lei - lampa Mobra 50 - 50 lei - far IJ, Voshod, Minsk - 60- lei - rezervor "Ogar" - 100 lei - rezervor K 125 - 75 lei - rezervor Simson - 100 lei - roata atas, 40 spite - 100 lei - sa Mobra - 20 lei; - cutie laterala Jawa-CZ - 20 lei; - stop Hoinar - 55 lei; - "șapcă" MZ 125 RT - 15 lei; - cutie laterala IJ - 30 lei; - platou frână Jawa 350 - 30 lei; - platou frână Jawa 350 - 30 lei; - carcasa, pinion, ax MZ - 25 lei; - rezervor Planeta 2 - 65 lei; - rezervor IJ-56 -70 lei; - rezervor Mobra - 20 lei; salut m-ar interesa rezervorul de mobra dar sa nu fie ruginit (ma rog nu foarte ) sa nu aiba gauri in el un contact (un numar de telefon ) ? P.S nu este pentru mine , este pentru un batranel care inca se mai tareste cu o ruginita de mobra si are probleme cu rezervorul si ma rugat sa ii fac rost de altul Editat Aprilie 5, 2015 de Edi Popescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 se vând următoarele piese de Mobră 50S:http://i58.tinypic.com/2iawtxf.jpgghidon - 5 leiramă far - 5 leicapac roată - 5 leipinion spate - 10 lei tambur frână (cam uzați) - 5 lei bucataburlane cauciuc (întregi dar rupte puțin) - 5 lei perecheasuspensii (de MZ dar compatibile) - 20 lei- TOATE la 50 leinu trimit prin Poștă pt sume mai mici de 30 lei, mulțumesc pentru înțelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 P.S nu este pentru mine , este pentru un batranel care inca se mai tareste cu o ruginita de mobra si are probleme cu rezervorul si ma rugat sa ii fac rost de altul Salut si pe mine ma intereseza "sapca " de mz rt, rezervor simson si buson simson. Un pret final si un nr de tel? Mersi tare mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 (editat) piese de mz ...kilometrajul merge doar geamul este crapat,contact am si cheiile,lampa spate,far ,bancheta carburator si ceva de la aprindere ...preturi PM sau la telefon 0728190850 ?! va multumesc ! Editat Aprilie 8, 2015 de Andutzudinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Contactul este de Jawa, CZ sau tractor, iar stopul este clar de CZ Sport...deci nu-s de MZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 cam nimic nu-i de MZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Salutare. Am nevoie de un carburator in stare f buna compatibil pe o Danuvia 125. De preferat la schimb cu alte piese dar si cash la un pret acceptabil. Astept PM sau 0765979952. Multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Contactul este de Jawa, CZ sau tractor, iar stopul este clar de CZ Sport...deci nu-s de MZ. le.am avut pe mz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Buna seara! Vand releu de incarcare extern pe 12V, adaptabil pe nipru, ural, ij, dacie 1300 , lada 1200 - 1500, citroen, alfa romeo si ce o mai fi. Releul este nou nefolosit, in ambalajul original, Pret 45 Lei. - 0721 888 403 Vrsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 (editat) Vand ceasuri rusesti noi, originale, calitate FOARTE buna, estetica dupa gust.De la ultima fabrica de ceasuri rusesti ramasa: - Vostok Komandirskie, ceas dedicat echipei de acrobatie Vitejii (Cavalerii) Rusi cu SU27, mecanism mecanic 17 rubine incarcare manuala, carcasa otel cromat, antisoc, rezistenta medie la apa se spune ca se poate introduce in apa. Ceas oficial al ofiterimii armatei URSS.- Vostok Komandirskie, cu crucisator greu din clasa Kirov.Komandirskie 230 lei/bucata.- Vostok Amfibia, macanism mecanic automat cu rezerva de 36 ore, antisoc, 200 m scufundare, ceas de submarinist cu cadranul figurand un submarin din clasa Akula, carcasa si bratara din inox, lentila speciala groasa pentru etansareAmfibia 410 lei0726177092 Editat Aprilie 10, 2015 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edi Popescu Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Buna seara! Vand releu de incarcare extern pe 12V, adaptabil pe nipru, ural, ij, dacie 1300 , lada 1200 - 1500, citroen, alfa romeo si ce o mai fi. Releul este nou nefolosit, in ambalajul original, Pret 45 Lei. - 0721 888 403 Vrsu P1050131.JPGP1050130.JPG vrsu data viitoare mai multa atentie spor la surubarit , ca e frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 vrsu data viitoare mai multa atentie spor la surubarit , ca e frumos afara Pate ca unii chiar aleg sa scrie gresit...! '' Pentru fonemul u vocală şi u consoană(v) romanii folosesc o singură literă: V (majusculă) '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2015 Autor Share Postat Aprilie 11, 2015 Tobe de Jawa, cred. Oferiti un pret corect si le-am expediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Tobe de Jawa, cred. Oferiti un pret corect si le-am expediat. Cere un pret si poate le vrea cineva...chiar si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2015 Autor Share Postat Aprilie 11, 2015 Nu stiu cat fac, de asta am lasat la latitudinea cumparatorului. Dar o sa ma interesez si revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Pai iti spun io, ca sa nu mai pierzi timpul cautind! Alea originale de la cehi sint ~130 Euro perechea, iar alea aduse de la fratii rusi, vreo 200 lei cu coturi cu tot (spun asta ca am mai cumparat de la rusi). Asa ca vezi cum te orientezi acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 sa ma dag si eu in seama,s-a stric calculele cuiva.alea rusesti sunt de alta calitate fata de cele cehesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 (editat) sa ma dag si eu in seama,s-a stric calculele cuiva.alea rusesti sunt de alta calitate fata de cele cehesti. Daca vrei SA te BAGI in seama, nu te opreste nimeni...si nici vreun calcul nu-mi strici, fiindca stiu despre ce este vorba, iar cind am spus pretul pietei in doua locuri, era logic faptul ca stiu si calitatea pe care o implica acel pret! Si daca oricare din preturi se muleaza pe punga mea, le voi lua, daca nu...nu! Cine stie, cunoaste faptul ca dispun in biblioteca mea de cel putin trei-patru perechi de tobe din acest model, asa ca nu duc lipsa de tobe! Le vrei? Fa-i omului un pret care sa-i convina si ia-le! Nu ma supar! Sarbatori linistite! Editat Aprilie 12, 2015 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 12, 2015 Autor Share Postat Aprilie 12, 2015 Fratilor, chill. L-am înştiinţat pe proprietar despre preturi, omul crede ca sunt cehesti, sunt in stare buna tobele, vrea 300 de lei pe amandouă. Mai departe, Gabi - 0722741213. Succesuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 Perfect, las cuvintul (si piesele!) altor interesati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Tobele sunt de Jawa350TS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Vand epava din imagine (mai putin rezervorul) sau macar ce se poate folosi de pe ea ... la baza este un MZ. Suplimentar vitezometrul (sursa necunoscuta) Astept intrebari/oferte pe PM. Editat Aprilie 15, 2015 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate