Sari la conținut

Cum sa astup gaurile pt faruri din carena fata?


dan.c.
 Share

Postări Recomandate

Va salut!

Am un set de carene originale mai rapciugoase pt circuit. La prima iesire pe circuit In locul farurilor am pus 2 bucati de plexi flexibil peste care am dat cu banda adeziva. Arata urat si a cam inceput sa se desprinda banda. As avea vreo luna la dispozitie pana la urmatoarea iesire pe circuit asa ca as cauta o solutie mai durabila si estetica.

 

Am cautat pe net, nu s-au inventat capace pt inlocuit farurile. Sunt doar niste protectii de far:

http://www.ebay.co.uk/itm/APRILIA-RSV-1000-2004-2009-HEADLIGHT-PROTECTOR-MADE-IN-THE-UK-/252490510259?hash=item3ac99b6fb3:g:iQkAAOxyYYlRqSMZ

care se lipesc peste faruri, dar alea sunt fix cat farurile, eu vreau ceva mai mare un pic care sa se lipeasca peste. Exista asa ceva?

 

Daca le trimit cuiva care repara carene sa le umple cu fibra sau ce alte chestii se folosesc in domeniul ala rezista? A mai trecut cineva prin asta? Stiu ca cel mai bine ar fi cu niste carene de pista, dar daca tot le am pe astea as baga banii in altceva.

 

Asa arata carena fatza:

post-33933-0-49027800-1488299425_thumb.jpg

Editat de dan.c.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se pot inchide cu fibra de sticla la fele de bine cum poti sa lipesti tu ceva plastic mai rigid peste ele. Daca le vinzi la cineva care plange dupa un set de carene nu iti ies destui bani pentru unele de curse ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La noi nu sunt cautate, iar pe Ebay nu prea renteaza deoarece sunt voluminoase si fragile si ar trebui sa le vand ieftin ca sa accepte cel care le cumpara sa plateasca transportul destul de scump.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia o galeata din plastic subtire, eventual la culoare, taie pe forma si modeleaza bucatile cu un feon cu aer cald, pe exterior. Dupa ce le-ai modelat, le poti prinde cu banda dublu adeziva. Am zis pe exterior ca sa nu se desfaca la viteza, daca sunt puse pe interior.

Editat de Geo_ZGA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am întrebat aseară pe ăla dr pe eBay care face capace si a zis ca poate sa mi le facă mai mari cu 5-6mm. Cred ca o sa aleg soluția asta si o sa le lipesc cu Silicon pe exteriorul carenei astfel încât sa nu stric vopseaua si daca am nevoie de carena ulterior sa curat siliconul si sa o folosesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...