ThunderByte Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Nu am incercat, imi este frica sa nu aibe pompa sau altceva probleme si sa se blocheze in mers.Eu cand am demontat maneta veche rupta a iesit usor fara sa fie pistonasul in tensiune.Cred ca am sa cumpar si o pompa sh.Altceva nu stiu ce sa ii mai fac.... Ia o motocicleta completa de rezerva, la astea mai crapa si cilindrii. Stii cum se zice "Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Serviseaza etrierii. Tu ai curatat miseria de pe pistonase, dar exista mizerie si pe celalalt perete interior (etrier). Problema des intalnita la schimbul de placute, cand impingi mai mult pistonasul in interior, plin de mizerie. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnZZo888 Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 Serviseaza etrierii. Tu ai curatat miseria de pe pistonase, dar exista mizerie si pe celalalt perete interior (etrier). Problema des intalnita la schimbul de placute, cand impingi mai mult pistonasul in interior, plin de mizerie. Bafta Multumesc pentru sfat. » Post actualizat in 30 Mar 2017 12:37 ce te mai f*te grija ,pune originala si gata,ca sa fac o gluma trebuia sa te intereseze ca flacara de pe toba nu este indeajuns de mare am un prieten care nu a rezistat pe moto 4km din cauza manetei china,pe linia dreapta la 150km/h direct peste cap a fost cu ea ,era si prima iesire din sezon Vezi de ce ma f*tea grija?Am pus originala si tot nu merge! Asta nu e o sectiune pentru intrebari legate de service si intretinere curenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate