john17 Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Beamweurile sunt different, nici senzorii lor nu lucreaza ca altii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 la orice model conteaza distanta aia. unele poate sunt mai putin sensibile din constructia centralei dar senzoru e pe acelasi principiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Deci nu stiu ce mm a avut la gsf ... Cand am timp mai incerc o data. Poate ca am deranjat distanta dintre senzor si disc ... Desi vitezometrul functiona aparent normal ... Plm ... Ma cac in ele de mobre )) » Post actualizat in 06 Apr 2017 03:04 Ma Nervule, stii ce ma gindesc? E posibil sa fii atins cu surubelnita magnetul si discul un acelasi timp? E posibil ca s-a magnetizat discul ( ma rog, pt scurta perioada)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Sunt suruburi de 8mm ... Tubularele mele nu sunt magnetizate. Pana atunci cititi articolul asta ... http://www.gaben.ro/2017/04/06/a-4-a-lege-a-mecanicii-auto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Ce dementa ,de ce povestea asta mă duce cu gândul la o asemănare izbitoare a lui Gabi cu Alex_En? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate