DArtagnan Postat Martie 27, 2017 Autor Share Postat Martie 27, 2017 Sper ca nu te-ai panicat si ai mai bagat ulei! Nuuu! Dne ferește » Post actualizat in 27 Mar 2017 06:48 2 cm peste maxim?! Poate 2 mm. Caută o seringă (20 ml) și niște furtun subțire. Dacă nu găsești, poți folosi tubul de la cablul de rețea, tai vreo 30 cm, scoți firele și ai furtun. Cam 2 cm, n am greșit. Bună ideea cu furtunul, așa fac. Merci pt sfaturi, tuturor. M-AM Linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Nu ar fi rau in cazul asta sa desfaci si airbox-ul si sa vezi cam cat ulei s-a strans acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 27, 2017 Autor Share Postat Martie 27, 2017 Da, asa fac. Deci ma apuc si de mecanica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Atunci e timpul sa verifici si prin airbox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 27, 2017 Autor Share Postat Martie 27, 2017 Banuiesc ca ridic rezervorul si e cutia dinaintea filtrului de aer, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 (Daca e ca la Futura) cu grija la inclinarea rezervorului si rutarea furtunului de benzina la reasezare. » Post actualizat in 27 Mar 2017 07:05Ia forumul american la frunzarit . Gasesti, cu siguranta, toate info necesare + oameni saritori, fara mistouri tipice Ro. Memoreaza pasii, apoi apuca-te de surubarit. Daca nu sunt rezolvate, ideal ar fi sa incepi cu probleme tipice Tuono modelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 27, 2017 Autor Share Postat Martie 27, 2017 (Daca e ca la Futura) cu grija la inclinarea rezervorului si rutarea furtunului de benzina la reasezare. » Post actualizat in 27 Mar 2017 07:05 Ia forumul american la frunzarit . Gasesti, cu siguranta, toate info necesare + oameni saritori, fara mistouri tipice Ro. Memoreaza pasii, apoi apuca-te de surubarit. Daca nu sunt rezolvate, ideal ar fi sa incepi cu probleme tipice Tuono modelul tau. Deja sunt membru acolo de cand o am, insa nu mi-a trecut prin cap ca asemenea chestii "banale" nu trebuie studiate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 @DArtagnan, parerea mea este ca la noi, daca vrei sa te bucuri de motocicletele mai exotice, ideal ar fi sa inveti sa tii si o cheie fixa in mana. Bineinteles, asta dupa ce faci rost de manualul de reparatie si te documentezi cat de mult poti despre modelul respectiv, pe forumurile dedicate. Garantat la final vei avea satisfactii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 27, 2017 Autor Share Postat Martie 27, 2017 @DArtagnan, parerea mea este ca la noi, daca vrei sa te bucuri de motocicletele mai exotice, ideal ar fi sa inveti sa tii si o cheie fixa in mana. Bineinteles, asta dupa ce faci rost de manualul de reparatie si te documentezi cat de mult poti despre modelul respectiv, pe forumurile dedicate. Garantat la final vei avea satisfactii. Crede-ma ca stiu sa tin o cheie in mana. Ca si info, am fost mecanic de generatoare, faceam chestii complexe (revizii, schimbat si testat injectoare etc, pt motoare mari pana la 150 KWA) Faza e ca "banalitatea" verificarii nivelului de ulei m-a surprins. My bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Crede-ma ca stiu sa tin o cheie in mana. Ca si info, am fost mecanic de generatoare, faceam chestii complexe (revizii, schimbat si testat injectoare etc, pt motoare mari pana la 150 KWA) Faza e ca "banalitatea" verificarii nivelului de ulei m-a surprins. My bad Vezi ca mai este cineva care repara MIGuri si acum asculta compresia.... Important este sa vrei sa inveti si sa mai pleci urechea la aia de la care ai ce invata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 27, 2017 Autor Share Postat Martie 27, 2017 Normal, merci pt sfaturi. » Post actualizat in 28 Mar 2017 13:32 Găsit cam 2,3 linguri de ulei » Post actualizat in 28 Mar 2017 13:33 Filtru aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate