banditbiker82 Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Am trecut azi pe Doamna Ghica venind dinspre Colentina spre Piata Delfinului si am vazut chiar intre sensurile de mers o motocicleta cazuta. Era si salvarea acolo , a plecat chiar in momentul in care am ajuns si eu. Am inteles ca a fost o ciocnire intre un Taxi si moto, la viteza mica. Motociclistul avea si pasager, amandoi erau constienti cand au urcat in salvare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Stiu intersectia aia de pe vremea cand faceam scoala moto, e foarte nasoala. Dinspre Delfinului se vine cu viteza de pe Pod , drumul se tot ingusteaza si cei care vin dinspre Strada Heliade intre Vii au cedeaza dar ies foarte mult in fata ca se se asigure. Grija mare pe acolo. Sper ca riderul si pasagerul / pasagera sunt OK, sanatate lor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Se vede ca e meserias taximetristul dupa cum arata portiera din spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Se vede ca e meserias taximetristul dupa cum arata portiera din spate... Asa e modelu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Asa e modelu' O mai peticeste un pic acu dupa ce l-a izbit pe motociclist, mai ia vreo doi boscheti si o sa o faca tip camuflaj cu vopsea de diferite culori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 O mai peticeste un pic acu dupa ce l-a izbit pe motociclist, mai ia vreo doi boscheti si o sa o faca tip camuflaj cu vopsea de diferite culori. De halloween isi decoreaza capota cu niste pietoni si e complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Stiu intersectia aia de pe vremea cand faceam scoala moto, e foarte nasoala. Dinspre Delfinului se vine cu viteza de pe Pod , drumul se tot ingusteaza si cei care vin dinspre Strada Heliade intre Vii au cedeaza dar ies foarte mult in fata ca se se asigure. Grija mare pe acolo. Sper ca riderul si pasagerul / pasagera sunt OK, sanatate lor ! Nu a fost chiar acolo, a fost la un scuar distanta, langa biserica sf alexandru. https://www.google.ro/maps/dir//44.4563963,26.1406107/@44.4566069,26.1398554,19z Si eu am ajuns dupa ce i-a luat ambulanta, nimic grav. Taxiu n-avea nicio zgarietura (de la incidentu asta). Filmulet: https://1drv.ms/v/s!AhwLrP8YR0XIkJUNuuHWhP9KnPVQjA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate