mrrlr Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Va salut, Unde as putea sa imi confectionez o evacuare completa pentru o motocicleta. Nu vreau ceva galagios, dar sa fie rezistenta, sa arate bine si accesibila la pret. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Ce înseamnă accesibilă la preț? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 https://www.facebook.com/MTZcustoms/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Eventual sa ne zici si de unde esti, mie cel putin imi place sa vad direct cum arata lucrarea, nu sa trimti schita prin net si sa vina produsul. Si prin posta e o solutie dar nah, poate asa sunt doar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Martie 29, 2017 Autor Share Postat Martie 29, 2017 Sunt în București, sector 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Știu eu pe cineva care face evacuări custom, cap-coadă în sectorul 6. Dar va trebui să ne spui cam ce buget ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Nu am confirmat recent în mod specific dacă da. Dar nu văd de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Martie 29, 2017 Autor Share Postat Martie 29, 2017 Cel mai bine cred că ar sa ii arat motorul si el sa faca un preț. În principiu este vorba de aceeași evacuare ca la Suzuki Intruder 8001. Motocicleta mea are același motor doar ca este alta categorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Știu eu pe cineva care face evacuări custom, cap-coadă în sectorul 6. Dar va trebui să ne spui cam ce buget ai Dinamita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Dinamita? Nop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 O evacuare moto cu pretentii, pleaca de la 300€ in sus. Full custom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 (editat) O evacuare COMPLETA da, de la 300 ... asta daca nu e ceva exotic gen https://lnspltblvd.com/2014/04/08/made-in-japan/ Editat Martie 30, 2017 de Bobossus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate