prafrau Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Ca sa ce? exprimat o parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Mai 15, 2017 Autor Share Postat Mai 15, 2017 Ca sa ce? Se ia o sticla de cola de o jumate goala, se bat 2 oua, se toarna in sticla impreuna cu niste bucatele de macrou sau alt fish se completeaza cu apa, se agita bine, se tine sticla 5 zile la soare, si se toarna continutul in grilele de admisie aer in habitaclu dupa care se paraseste locul faptei asa cum a facut turcul din poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Mai misto ar fi sa gasesti un geam intredeschis. Si sa fie foarte cald in acea zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Cartof in teava de esapament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Copii pe forum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Copiii cui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 A mei sigur nu . Ca i-am învățat sa dea cu genunchiu in Oo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Io n-am deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Ce de viteji pe aici cu idei din copilarie. Hehe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate