apriliacluj Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Un user cu numele pacaliciosu si-a schimbat numele in taong mapagbiro. In mod nesurprinzator, cei care erau obisnuiti cu userul vechi se adreseaza tot cu acela. Un fel de "the user formerly known as pacaliciosu" apoi cred ca de mai bine de un an s-a rebotezat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 (editat) apoi cred ca de mai bine de un an s-a rebotezat Poate ca inainte era memorabil,acum e doar greu de pronuntat. » Post actualizat in 14 Apr 2017 11:45 Pana la urma se stie ceva despre accidentat? Ca de doţi e plin forumul, singura noutate e banda neagra pe vitezometru (eu o prefer alba) Esti sigur ca ai inteles despre ce era vorba? Editat Aprilie 14, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 (editat) Viteza cu care abordezi curba? Nu e aia "de pe ceas", e cea cu care reusesti sa ramai pe sosea, in functie de nivelul de experienta. @Silver Arrow: Nu mi se pare ca suna tampit, legea se aplica la toate vehiculele - daca mergem cu cauciucuri uzate pe motocicleta, in cel mai rau caz ne-o facem "cu mana noastra" sau mai indoim vreun stalp, dar cu totul altfel sta treaba daca ne imaginam un TIR cu cauciucuri praf scapat in libertate pe sosele... Articolul 100 (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a II-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:6. conducerea unui autovehicul si tractor agricol sau forestier care are montate anvelope cu alte dimensiuni sau caracteristici decat cele prevazute in certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori sunt uzate peste limita admisa; In cazul de fata uzura cauciucului va fi considerata factor favorizant al accidentului. Si pe baza probelor va stabilii partea de vina a fiecaruia in producerea accidentului. Este clar ca suna tampit dar asta este judecata in RO. Editat Aprilie 14, 2017 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Mi-am amintit de declaratia unui fost campion mondial de automobilism : viteza a fost buna dar curba era prea stransa . Scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate