Florinaciooo Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Salutare, Am achizitionat de curand o Honda VFR 800 VTEC din 2004. Are undeva la 45k km. Ce am observat este o vibratie intre 4000 si 5000 de turatii. In rest pare a functiona f ok. A mai intalnit cineva aceasta pb? Are cineva o idee de la ce poate fi? Multumesc, Florin » Post actualizat in 14 Apr 2017 11:39Nu mai pot edita. Vibratiile par a fi in ritmul turatiilor motorului. Am citit ca ptr unele motoare in V, anumite vibratii de genul sunt normale insa mi se pare cam ciudat. Orice idee este binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Pai... vezi cine are pe la tine prin comuna o astfel de motoreta, faceti un mic schimb si vezi care e treaba. Daca si la cealalta apar sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Posibil sa fie rezonanta motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Asa face si a mea. La drum lung iti amorteste mana dreapta. Asa patesti si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 asa face toate . oricum daca alea sunt vibratii... , sa vedeti voi la un KTM vibrator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 14, 2017 Share Postat Aprilie 14, 2017 Da nu mai ai nevoie de masaj,când mă urc de pe Ktm 525 pe zx9r zici că m-am suit pe mobra electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat Aprilie 14, 2017 Autor Share Postat Aprilie 14, 2017 (editat) Da nu mai ai nevoie de masaj,când mă urc de pe Ktm 525 pe zx9r zici că m-am suit pe mobra electrica problema este ca acele vibratii exista numai intre 4000 si 5000 de turatii si mi se pare putin ciudat . ZX9 am avut inainte si nu vibra absolut deloc. Asa face si a mea. La drum lung iti amorteste mana dreapta. Asa patesti si tu? La fel face...in sensul ca intre 4000 si 500o de ture? Sau macar intr-un interval apropiat? Editat Aprilie 14, 2017 de Florinaciooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Aprilie 15, 2017 Share Postat Aprilie 15, 2017 problema este ca acele vibratii exista numai intre 4000 si 5000 de turatii si mi se pare putin ciudat . ZX9 am avut inainte si nu vibra absolut deloc. La fel face...in sensul ca intre 4000 si 500o de ture? Sau macar intr-un interval apropiat? Pai la drum lung cam acolo o tin, intre 4000 - 5000 rpm si dupa 1h incepe sa-mi amorteasca mana dreapta, trebuie sa o scutur sa-si revina ) In restul plajei de turatii nu am problema asta. Eu zic ca e normal ce zici tu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate