Jump to content

Bmw K1200 LT vs Bmw R1150 RT


Recommended Posts

Salutari.Am o dilema....Voi ce ati alege intre K1200 LT si R1150RT. Tin sa precizez ca am mai avut K1200LT .Am fost foarte incantat de motocicleta dar din motive financiare a trebuit sa o vand.Acum as vrea sa imi cumpar iar ceva tourer.Am vazut ca R1150 Rt e mai accesibila la pret.As vrea niste pareri din partea voastra.Multumesc

Link to post
Share on other sites

Păi as vrea să cumpăr ce e mai ok...as vrea sa stiu de la un posesor de 1150rt niste detalii...cum ar fi fiabilitatea, costuri de întreținere ,consum...etc

Link to post
Share on other sites
  • Admin

Daca ai avut LT si vrei sa treci pe RT va fi clar un pas inapoi. Este o diferenta mare intre ele la tinuta de drum, confort, la finetea motorului, unul este 4 in linie, celalalt boxer, nu mai vorbesc de optiuni.

De obicei trecerea este invers, de la cel mic la cel mare. Eu am avut intai RT si apoi LT si nu vad niciun motiv pentru care m-as intoarce la cel mic.

Fiabilitatea este la fel, ambele sunt robuste.

Paradoxal, in oras cel putin, consumul este mai mare la RT, desi este cu 90 kilograme mai usor, probabil ca cei doi cilindri boxer sunt mai gafaiti decat motorul in linie.

Link to post
Share on other sites

Daca ai rabdare am vazut ca poti gasi LT-uri la preturi comparabile cu RT-ul. Eu am luat-o de la 2 cilindrii in sus. Nu poti compara cum se aude si se simte un 4 cilindrii (nu mai zic de cel in 6 cilindrii de la Goldwing sau K1600) cu cel in 2. Iar confortul la RT este un etaj mai jos, mai ales pentru pasager.

Link to post
Share on other sites
  • Admin

Da, intradevar, nimic spectaculos, sunetul se simte ca si cum al fi al unei masini, nu al unei motociclete, dar confortul nu are decat de castigat. De pilda GL 1800 este mult mai zgomotoasa decat vechiul LT la partea de evacuare stock.

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...