bigFatAss Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 @banat rider: Sper ca dupa ce se face bine, domnisoara sa aprecieze ca i-ai aparat onoarea pe forum si sa iti lase numarul de telefon. Fkin white knights... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) @Xael: Păi nu prea ai arătat că nu-ți pasă, că ai tot scris aici. Dacă chiar nu-ți păsa, nu investeai minute din viața ta să scrii că nu-ți pasă. Ăia cu adevărat cool nu turează la semafor ca să fie văzuți. Dar vorba unui clasic în viață: "Ai, n-ai mingea - dai la poartă!" Editat Mai 4, 2017 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 aia cu adevarat cool nici nu intra sub masina din fata in mod repetat ca apoi sa dea sfaturi dar, na, ce sa-i faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Cine a intrat sub masina din față în mod repetat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 fata a iesit din coma,vorbeste, speram sa se faca bine cat mai repede ...poate spre dezamagirea doctorului xael si a lu* ala cu curu mare .. Mai, eu nu o cunosc, probabil ca a gresit dar nu despre asta este vorba. Este o persoana care are parinti, rude, care sufera pentru ea. Poate ca cine moare scapa rapid insa raman in urma multe persoane care probabil nu-si vor reveni niciodata din soc (parinti, copii). Semne de paralizie? sau e prea devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 (editat) Editat Mai 4, 2017 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 @banat rider: daca ai vrut sa scrii ceva, nu ti-a iesit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 @banat rider: Sper ca dupa ce se face bine, domnisoara sa aprecieze ca i-ai aparat onoarea pe forum si sa iti lase numarul de telefon. Fkin white knights... Fkin white ass..chiar nu doresc un dialog cu unu care are o poza ce seamana cu o p...a la profil » Post actualizat in 04 May 2017 19:00 aia cu adevarat cool nici nu intra sub masina din fata in mod repetat ca apoi sa dea sfaturi dar, na, ce sa-i faci? ops,se vedem daca ridica 2dejte vinovatul » Post actualizat in 04 May 2017 19:03 Mai, eu nu o cunosc, probabil ca a gresit dar nu despre asta este vorba. Este o persoana care are parinti, rude, care sufera pentru ea. Poate ca cine moare scapa rapid insa raman in urma multe persoane care probabil nu-si vor reveni niciodata din soc (parinti, copii). Semne de paralizie? sau e prea devreme? doar atat am aflat si eu,am un prieten care este la spital acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate