Motologistic Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Ca fapt dovers, am luat amenda 150 de lei, in Campia Turzii, pt lipsa foaie de parcurs/ ordin de deplasare. Amenda data in baza unui articol de lege. Restul sunt...povesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Daca gasesti amenda si ne spui si noua care articol anume (e trecut obligatoriu pe PV)... atunci te credem. Altfel, si povestea ta tot o poveste este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 Din pacate, pentru tine, asta va ramane o poveste. Amenda am luat-o acum 3-4 ani, pe vremea cand eram sluga la patron...deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 e prea complex termenul de cautare pt rezultate relevante cu google. Totuși, am gasit asta: conform HG 1391 / 2006, SECŢIUNEA a 3-a Obligaţiile proprietarilor sau deţinătorilor de vehicule Art. 27. – (1) Proprietarul de autovehicul sau remorcă, cu domiciliul, sediul sau reşedinţa în România, este obligat: (2) Persoanele juridice deţinătoare de vehicule au, pe lângă cele prevăzute la alin. (1), şi următoarele obligaţii: să elibereze foaie de parcurs sau ordin de serviciu pentru vehiculele care se deplasează în cursă; Deci, daca nu esti "in cursa"... nu trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Aprilie 30, 2017 Share Postat Aprilie 30, 2017 @Xael...era duminica, veneam de la Mures spre casa. Masina insciptionara, i-a sarit in ochi, m-a oprit, m-a amendat. Simplu. Acum...ca a procedat corect/legal...habar nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 1. nu am chef de cautat legi acuma, dar stiu de obligatie de a "inmatricula" un vehicol in termen de 30 de zile de la data cumpararii lui. ... Poate s-a schimbat legea intre timp sau poate sunt prevederi care se aplica doar la achizitia unui vehicul deja inmatriculat in tara, insa cand am adus eu utilajul meu (acu 2 ani) nu exista obligatia de a inmatricula in 30 de zile ci de a declara la primarie vehicolul, in vederea impozitarii, in 30 de zile. Concret, am adus utilajul meu din Franta, facut praf, dauna totala, mi-a luat vreo juma de an-ish sa il repun pe roti, timp in care nu m-am atins de nici un act. Dupa aceea, am mers la rar, anaf, politie si la sfarsit la primarie, si doar primaria a zis ca trebuia sa il declar in 30 de zile si mi-a ars amenda de vreo 50 de lei pe tema asta. Evident ca nu puteam sa il declar in acel termen, deoarece la declaratie trebuie sa atasezi actele de la rar, iar alea nu le poti face la un vehicul pana nu e reparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate