Sari la conținut

Accident usor Brasov calea Bucuresti


Klaus Cata
 Share

Postări Recomandate

Am trecut azi acolo, fara legătură. Dar am observat iar că șoferi habar nu au cum se circula pe sens giratoriu. Sunt și ciudate. 3 benzi la intrare, 3 in sens, 2 la ieșire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Speram ca atunci cand le-au desenat au pus si niste Godina acolo sa explice cu chitantierul in mana cum se respecta marcajele... eh, macar le-au desenat...

Sa nu fim rai.

 

Brasovul este unul din putinele municipii cu trafic rutier ok, iar giratoriile tip "turbina" sunt geniale - cat de prost sa fii sa circuli prost prin ele?

 

Este suficient sa pastrezi banda din mijloc (intrare) si te scoate foarte ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai, am încercat și am fost avertizat de către un șofer care mergea înainte intrând pe banda a 3-a s care a ieșit pe banda a 2-a. Unde eram eu. El conform marcaj vopsit pe asfalt avea chiar obligație să facă stânga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la Szeged in Ungaria parca e ceva asemanator si au bile unde e linie continua astfel incat sa nu poti sa nu mentii directia benzii pe care te-ai incadrat.

Editat de ioio_viola
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar trebui sa fie toate la fel. Unele sunt de tip spirala si altele nu.

Apoi apare alt fenomen: se sterg marcajele... Iar atunci ce faci?

legal, stai pe sensul tau cat mai pe dreapta (parca?). Adica in giratoriu cat mai pe exterior, presupun... Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe cuvant ca am citit de cateva ori si nu am inteles ce vrei sa spui. Legal, te asiguri cand schimbi banda (a se citi, cand iesi din giratoriu, daca marcajele sunt concentrice).

Ma refeream la faptul ca nu stii ce sa faci in cazul in care ai un giratoriu cu marcaje concentrice iar in timp acestea dispar...de tot. Cum circuli?

a) urmezi acel marcaj de tip spirala si iesi din giratoriu asa cum era inainte? Daca ai accident iar marcajul este spirala, vinovat este cel care nu a respectat marcajul

B) circuli ca si cum ar fi marcaj concentric (in acet caz, poti sa te invarti 3 ore in giratoriu, pastrand banda, iar cine te loveste, va fi vinovat).

 

In Brasov exista si marcaje inainte de intrarea in giratoriu. Cand am luat permisul (dupa ce aveam semnatura politatiului :D) la-m intrebat de situatiile de genul asta. Mi-a spus ca daca exista preselectie si are loc un accident, ei il considera vinovat pe cel care s-a incadrat aiurea la intrarea in giratoriu...in fine, nu pot sa iti explic in scris (sau e prea mult de scris) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...