manoliu_Alex Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Salutare la toata lumea, Desi urmaresc motociclism.ro de ceva ani niciodata nu am avut cont. Acum am decis sa imi fac din necesitatea ajutorului vostru. Intentionez sa imi schimb motocicleta si am gasit in Ploiesti ceva care imi place si pare ok (din poze). Postez cu rugamintea de a identifica pe cineva care stie motorul/proprietarul (sau fostii proprietari) si imi poate da detalii. Daca nu, poate ma poate ajuta cineva cu o vizionare (eu nu sunt din Ploiesti si nu vreau sa bat drumul aiurea pana acolo) Proprietarul pare ok, mi-a zis ca a fost cumparata anul trecut din Bucuresti, ca a fost vopsita ca asa a vrut fostul (nu cred) ca nu e cazuta etc. Nu cred nimic pana ce nu am mai multe pareri. Pe langa asta, vreau s aii fac o verificare la un service, daca ma poate ajuta cineva cu sugestii, sunt extrabinevenite. Anuntul e mai jos, in link. Banii sunt buni (poate si de aici semne de intrebare) sunt cateva imbunatari aduse, ceea ce ma face sa cred ca a fost intretinuta ok. https://www.olx.ro/oferta/suzuki-gsx-r-750-k5-2005-nu-yamaha-honda-kawasaki-ID8jf59.html#bedbe61715 Va multumesc tuturor pentru ajutor! Asfalt uscat, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 de unde esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 Salut, Sunt din Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Am vazut-o pe olx in toamna si sunt 100% sigur ca prima poza (lateral stanga in parc) este facuta de fostul proprietar (toate pozele din anuntul de atunci erau la fel, facute "semi - profi"). Pe atunci era pusa la 3100 negociabil, daca nu ma inseala memoria prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Am vazut-o pe olx in toamna si sunt 100% sigur ca prima poza (lateral stanga in parc) este facuta de fostul proprietar (toate pozele din anuntul de atunci erau la fel, facute "semi - profi"). Pe atunci era pusa la 3100 negociabil, daca nu ma inseala memoria prea tare. Da, asa este. Poza a mai fost folosita intr-un anunt expirat acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Deci dubios din start )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 (editat) Buna, Merci de raspunsuri. @Bobossus in ce sens dubios? Ma poate ajuta cineva din ploiesti cu o vizionare? Sau sa imi dea cineva un contact la un mecanic/service dispus sa faca o verificare sambata?(inclusiv test compresie) Multumesc Editat Mai 4, 2017 de manoliu_Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Am vazut-o pe olx in toamna si sunt 100% sigur ca prima poza (lateral stanga in parc) este facuta de fostul proprietar (toate pozele din anuntul de atunci erau la fel, facute "semi - profi"). Pe atunci era pusa la 3100 negociabil, daca nu ma inseala memoria prea tare. In sensul ca daca ce isi aminteste colegul bine, e posibil sa nu fi pus poze recente unde se vad probleme. Trebuie verificata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Doar prima poza e din anuntul vechi In sensul ca daca ce isi aminteste colegul bine, e posibil sa nu fi pus poze recente unde se vad probleme. Trebuie verificata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 ah ok, intelesesem invers ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 OK. Va multumesc! Pretul cum vi se pare? Inclusiv ca e imbunatatita cu niste lucruri? Mare/Mic? Bun? Un rider care ma poate ajuta, ca pariere obiectiva, la vizionare? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Pretul mi se pare bun, putin sub pretul pietei (mai ales ca pare ca s-a investit in mobra). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Mai 4, 2017 Autor Share Postat Mai 4, 2017 Cum am postat intrebari aici anuntul a si fost dezactivat:)))) Se pare ca era o tepusoara:) Asfalt uscat, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert46 Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Salut Era in iarna pe lajumate.ro cu 2500 de euro )) si mie imi pare dubioasa treaba am impresia ca a fost dauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Nu fiti dezamagiti ! O sa apara din nou, la super oferta, impecabil, cu alte poze ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 "..."O sa apara din nou "..." cu alte poze ))) asta daca se oboseste sa faca altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate