foxxbiker Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Azi am fost biciclist . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Sincer sa fiu, nu ma maguleste asemenarea cu biciclistii, ba chiar din contra. Eu daca trec pe rosu raman fara permis, ei nu. » Post actualizat in 08 May 2017 07:07 Sincer sa fiu, nu ma maguleste asemenarea cu biciclistii, ba chiar din contra. Eu daca trec pe rosu raman fara permis, ei nu. Exact !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 aha, deci voi este d'aia care "trece" pe rosu. Eventual si p'o ruata. Siti ce? Surprinzator, dar regulile sunt facut ca sa fie respectate, nu incalcate (cum e "credinta populara"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Nu ar trebui sa fie niciun "daca". Regulile trebuie respectate. Punct. Fie ca esti pieton, biciclist, mobrist, conservar. Ca la noi educatia e zub limita adimisa de lege si "jmekerii face ei ce vrea muskiu'' lor, asta e alta problema. evident, mai sus glumeam vis-a-vis de trecutu' pe o rosu si o ruata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Sincer sa fiu, nu ma maguleste asemenarea cu biciclistii, ba chiar din contra. Eu daca trec pe rosu raman fara permis, ei nu. te-ai gandit vreodata la poluarea fonica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 (editat) te-ai gandit vreodata la poluarea fonica? Chiar daca e hilar filmuletul ala e si ceva sambure de adevar in treaba aia, mai ales daca locuiesti cu geamurile la un bulevard mare cu asfalt bun, sa zic unirii sau timisoara pt Bucuresti. Eu de exemplu am avut mereu evacuari sport si galagioase si o iau mai pe varfuri prin zonele populate si in apropierea casei, mai ales la ore neortodoxe. Si fara evacuare sport un motoret face ceva galagie vara cand cei mai multi au geamurile deschise. Editat Mai 8, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Asa si? Inca o plimbare doi cate doi, de manuta. Si la shie ni-o folosat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate