random string Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Salut, Aveti vreo recomandare de spalatorie unde pot sa-mi spal motorul?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 In cada. zi si tu o zona, geografica, un oras, ceva de genu'... ca sa stim unde sa te trimitem sau macar completeaza-ti profilul. pfff.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
random string Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Am postat pe sectiunea Buzau (ma refer la oras, daca asta e intrebarea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) Te-am luat cam tare, recunosc. Eu am spalat-o ieri la Petrom. Au spalatorie self-service. Iei 2 fise de la casa si de prima bagi spuma+apa, iar de a 2 a doar apa pt clatire. Iti arata baietii de acolo. Smecheria e ca tu ai tunul in mana si nu dai pe la zonele sensibile cu foarte mare presiune, pe cand la o spalatorie, Gigel o sa dea cu jet maxim peste tot cum face la masini si risti sa iti bage apa si pe unde nu-ti doresti. O fisa tine cam 3- 4 minute si costa 4.49 lei in Bucuresti. Deci in 10 minute ai rezolvat. Sa nu uiti sa-ti iei o carpa sau neva de sters mobra dupa aceea. ;P Succes! Cred ca gasesti astfel de spalatorii si la Lukoil. Cel putin, in Bucuresti sunt. Editat Mai 16, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
random string Postat Mai 16, 2017 Autor Share Postat Mai 16, 2017 Mersi pentru raspuns. Suna bine. O voi spala la o spalatorie cu fise.Chestia era ca in Bucuresti o duceam mereu la aceeasi spalatorie unde baietii care se ocupau chiar aveau grija cand o spalau. Dar cum zilele astea stau in Buzau mai mult, mi-am zis sa o spal aici, unde am si stander sa-i curat lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 O poti spala tu in buzau la Galeria mall in spate, sau in zona industriala vis-a-vis de ductil steel pana in petrom... spalatorie cu self-service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 . Chestia era ca in Bucuresti o duceam mereu la aceeasi spalatorie unde baietii care se ocupau chiar aveau grija cand o spalau. Daca nu te superi, unde o spalai in Bucuresti? inca nu ma simt pregatit emotional sa o spal singur la peco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Cea mai buna spalatorie se numeste "mana ta". Sunt pe net tutoriale la cum sa isi speli motorul cu jet de apa si aia e. Eu nu am incredere sa o duc la o spalatorie auto sa mi-o spele Dorel, daca nu face asta frecvent la motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Salut, Aveti vreo recomandare de spalatorie unde pot sa-mi spal motorul? Multumesc Salut! Te invit la spalatoria self service la iesirea spre Brasov ,in statia Petrom . Folosim o spuma activa care nu pateaza aluminiul sau cromul. Costul unei fise este de 3 lei si dureaza 3 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate