stanciust Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 buna ziua am avut zilele trecute un accident cu un ametit care nu site sa foloseasca oglinda retrovizoare, nu foarte rau dar e de lucru. am facut actele si mi-a dat rca lui.stie cineva un service agreat de euroins in Bucuresti care are contract direct cu ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Bardak Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Salut. Pai, de ce nu mergi direct la producatorul tau? Vad cai honda, deci un telefon la motorteam.ro si aia e. Ca doar o faci pe asigurarea aluia. De bardak, ia si cauta pe net pareri. Eu am citit diverse. Nu ma pronunt, ca nu cunosc oamenii. Dar zic si eu sa te informezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) https://www.euroins.ro/daune,179.html e un tabel pe stanga - Puncte constatare tara sau suna la 031.9107 sau 031.9108 daca nici oamenii aia nu te pot ajuta...... EDIT: am downloadat tabelul... nu e trecut nimic in Bucuresti. wtf? Editat Mai 18, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Salut. Pai, de ce nu mergi direct la producatorul tau? Vad cai honda, deci un telefon la motorteam.ro si aia e. Ca doar o faci pe asigurarea aluia. De bardak, ia si cauta pe net pareri. Eu am citit diverse. Nu ma pronunt, ca nu cunosc oamenii. Dar zic si eu sa te informezi. Subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lary Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 @ stanciustAm fost in fix aceeasi situatie. Eu am gresit - tu inca mai ai o sansa, poti face mai bine decat mine: alege reprezentanta ! ps. am vorbit ca un batran, nu ? Dar serios - daca ai nevoie de amanunte...PM me si iti explic mai cu amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate