Sari la conținut

Lary

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lary

  1. @ stanciustAm fost in fix aceeasi situatie. Eu am gresit - tu inca mai ai o sansa, poti face mai bine decat mine: alege reprezentanta ! ps. am vorbit ca un batran, nu ? Dar serios - daca ai nevoie de amanunte...PM me si iti explic mai cu amanunte.
  2. Am senzatia ca sunteti cam ilogici - cu "cedeaza trecerea", aia ! Si daca ar fi un 'cedeaza trecerea", el s-ar referi la o cedare...in situatia in care tu, venind de pe 'bretea', vrei sa intri pe 'banda lor", a celor care vin de pe pod. Ori aici nu prea e cazul. Baiatul inteleg ca era inca pe bretea, pe "banda lui", nu avea de ce sa cedeze trecerea nimanui. Masina a intrat pe banda lui, nu motociclistul pe banda pe care venea papucul.
  3. Trebuia sa cedeze trecerea...daca ar fi vrut sa intre de pe bretea pe 'principala', eventual. Nu si daca papucul [care inteleg ca venea de pe pod] intra peste el, pe bretea ! Ca asa inteleg ca s-a intamplat....
  4. Nostalgia ma 'impinge' sa scriu si eu aici ! Am 'calarit' si eu acum 5 ani o Hondita d'asta [un 250 XL Degree, nu ?] o saptamana de-a lungul si de-a latul Cambogiei ! Ce pot sa va spun celor cu "bani am, aia am, ailalta am...da' imi lipseste curajul" ? Pai...va spun sincer - am trecut si oprit prin toate satucele posibile [chiar si la satele plutitoare ], am stat la hosteluri si [aproape] pe unde am apucat, am interactionat cu toate 'paturile' sociale - NU am simtit nici macar un singur moment ceva 'dubios', nimic care sa ma faca sa ma tem pentru ceva, sau altceva de genu' asta ! Cambodgienii [in ciuda faptului ca sunt saraci, chiar foarte saraci] sunt niste oameni minunati, veseli, comunicativi [oameni care prin Romanica se gasesc din ce in ce mai rar] ! A fost o experienta minunata, si sper ca "candva, in viata asta", sa o pot repeta ! Ceea ce va doresc si voua [bani si timp sa fie] ! Si inca 2-3 poze [amestecate - Thailanda si Cambodgia, ca asa a fost vacanta] gasiti AICI si AICI ! ps. felicitari, demostene !
  5. Lary

    Bursa SuperMoto

    Ma intereseaza sa cumpar un set de 'gume' pentru un supermoto - dimensiuni 120/70-17 si 160/60-17 ! As vrea noi, dar nu spun nu nici la un set sh, dar in "mintile lui" ! Astept pe PM oferte cu "model, DOT, pret" ! prefer Bucuresti, cu predare personala !
  6. Lasand la o parte faptul ca faza cu "vreo, vre-o" e oarecum discutabila, pana la urma, pe mine ma zgarie MULT mai tare pe retina acel "PE" sublim, dar care lipseste cu desavarsire! Mama lor de prepozitii ("care nu le folositi"- dar va dati repede lupi moralisti)! Concluzie ? Romana PE care o folosesti e jalnica! On: Sanatate colegului, sa speram ca nu e ceva grav!
  7. Lary

    Supermoto tires

    Ca sa nu deschid un thread separat, intreb aici: A incercat cineva noile MITAS - SPORT FORCE ? Da, oferta de pret e tentanta, dar nu am prea gasit pareri si nu stiu daca "se merita" pentru un supermoto [mers nu foarte-foarte agresiv] ! Pe hartie/net suna bine, dar oare asa e ?
  8. Pai defectele sunt oarecum cele specifice varstei [inaintate] pe care cred ca o are casca. Pielea e crapata si 'coapta' [ramane negreala pe degete sau pe orice atinge acele portiuni - mi-a ramas negreala pe o noptiera pe care am pus casca, de exemplu], are lipsa buretelul din crestet [sau material, sau ce ar fi trebuit sa fie acolo], etc... Daca cineva crede ca o poate 'reconditiona' suficient cat sa umble prin oras cu ea, sau o vrea de o 'tavaleala'... ps. predarea se face in zona Dristor/piata Ramnicul Sarat !
  9. Se doneaza mai departe casca de AICI [casca open face mas. 57-58 M Lazer , pretabila scuter , folosita], primita la randul meu de la Vittore ! Sincer, eu n-am reusit sa ma folosesc de ea, starea castii nu e tocmai cea mai buna - are pielea "coapta" si se cam dezmembreaza - dar daca are cineva trebuinta de ea....
  10. Am eu o aripa fata Polisport, noua, nefolosita ! Dar nu e chiar moka ! 100 ron !
  11. Am eu de dat o armura FOX noua, nepurtata, masura XL, pret 150 ron !
  12. Ce oameni rai ! Si rasisti ! ps. RIP Antonescu..
  13. Din imagini asa pare, ca impactul a fost pe linia de tramvai de pe contrasens. Ori daca s-a produs acolo, ma gandesc ca, in mod normal [si legal !?], duduia avea obligatia sa se asigure in dreapta, nu in stanga.
  14. S-ar putea sa ma insel, dar am senzatia ca impactul s-a produs pe a doua linie de tramvai, cea de pe contrasens, cum ar veni. Ceea ce nu prea cred ca e legal. In masina fiind, in conditiile alea [adica dupa ce ai 'trecut' toate benzile de pe sensul tau de mers], esti mai atent sa te asiguri in dreapta, ca de acolo ar putea aparea ceva [tramvai, masini, etc]. Deci, pe undeva, cred ca vina e mai mult a motopolitistului, mai ales daca mergea cu viteza, in conditiile in care coloana de masini stationa, sa dea voie masinii sa inainteze. Mie mi-a iesit aseara o masina de politie in fata, la 10 m, de pe o stradutza, fara sa se asigure, fara nimic. Asta in conditiile in care era intuneric, aveam faza lunga pornita [ca eram pe o strada nu foarte circulata, si aproape neluminata], deci sigur m-au vazut [doar ca i-a durut la bașcă] ! Oricum, sa speram ca nu e foarte grav ranit, si ca se face bine repede [si fara sechele] !
  15. Am trecut si eu pe acolo pe la 12. Erau cativa baieti stransi pe langa o masina, si lumanari pe jos. Urat sentiment sa vezi o asa 'scena' ! Sper, totusi, sa nu fie cazul de "RIP", ci doar de "sanatate" !
  16. Vand goggles Scott Recoil, culoare gri-transparenti, lentile transparente, NOI, Made in U.S.A. Eventuale schimburi cu manusi [enduro], hand-guarduri [doar gri, rosu sau albastru], sau armura moto [marimea L-XL], etc. Doar Bucuresti. Pret: 110ron. Contact: PM sau YM: euugen [fara add, pls !]
  17. Dupa cum gindeste, nu se poate "impiedica" decit in...cap ! Sanatate omului, sper sa treaca cu bine peste probleme !
  18. Ba cam esti. Si nu o zic eu, ci posturile tale de pe forum. Dar problema cea mai grava nu e asta [ne-am cam obisnuit cu "filologi" de camin cultural]. Problema cea mai mare e ca, in loc sa incerci sa vezi unde ai gresit si sa bagi la cap, tot tu esti ala cu gura mare, in 'atac'. Clasic. Habar nu ai sa folosesti semnele de punctuatie [nici nu le folosesti], faci greseli flagrante, "cunostintele tale de gramatica" sint nule - dar asta nu te impiedica sa faci analize pe text si sa atragi atentia asupra unei "greseli" minore [asta doar dupa noile reguli ale jocului - facute tocmai pentru unii ca tine, care nu stiu sa foloseasca o cratima]. Avea doar, sau nu avea decit ! Foarte frumos, numai ca "numai" se scrie, in situatia de fata, despartit - nu mai stateam. etc, etc. Sper sa numai pierzi timpul si sa-mi raspunzi, desi sint sigur ca o sa ai destul tupeu incit sa o faci. Scuze pentru off-topic si insanatosire cit mai rapida [si fara sechele] motociclistei !
  19. Chiar nu va'nteleg cu anunturile astea 'elaborate', gen 'vind fin' ! Pune aici POZE [sau linkuri], PRETURI si MARIMI cu fiecare produs, daca vrei sa vinzi ceva, ca nu sta nimeni sa-ti dea telefon ca sa-i descrii echipamentul, cum descria Topescu costumele patinatorilor pe vremea televizoarelor alb-negru.
  20. Cumpar cauciuc spate Continental TKC80, Metzeler Karoo T, Mitas E09, sau ceva foarte asemanator - neaparat 140/80/18 [pentru RAR]. Astept oferte pe PM, sau la YM: euugen ps. e destul de urgent, dar nu nu va aruncati prea tare la preturi, va rog. L.E. - chiar si SH, daca sint in stare buna-foarte buna.
×
×
  • Creează nouă...