almostcyborg Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Va salut, Va scriu pentru a ajuta un prieten incercat in aceste momente, practicant si el al sportului pe 2 si 4 roti. Are nevoie urgent de sange grupa 01 pozitiv. Daca puteti ajuta, ne vedem luni dimineata la 7 30 la Centru de transfuzie Cluj. Cu respect, Valentin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 (editat) Se poate dona orice grupa de sange si oriunde doaar sa mentioneze pt. Cine doneaza. Eu asa stiu ... poate i gresit Editat Mai 28, 2017 de Marshal.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Nu conteaza grupa de sange.Trebuie mentionat pt cine se doneaza si unde e internat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Mai 28, 2017 Autor Share Postat Mai 28, 2017 Horea Hada Cred ca nu mai au rezerve de 01 pozitiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Grupa 01 este banala grupă 0.Pozitiv se referă la RH pozitiv cel comun. RH negativ e mai rar. Pe de altă parte se poate dona indiferent ce grupă, pacientul va primi grupa 0 care se mai numește și 01 pozitiv. Donând puteți salva o viață și la fel puteți fi și voi salvați dacă aveți cândva ghinion. Luni dimineața 7:30 la centrul de transfuzii str. Paris (Sanepid). Haideți să fim solidari, ni se poate întîmpla oricui să avem nevoie. Numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Salut,eu te pot ajuta , am 01 pozitiv. Dar nu pot ajunge decât după ora 9, sunt dădaca săptămână asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 bai, fratilor!faceti un obicei din a dona cu regularitate; beneficiati de analize,prin donare se reimprospateaza sangele, scade riscul de a face atac cerebral, in caz de accident si pierdere de sange organismul vostru va reactiona mai bine fiind obisnuit si mai sunt...beneficiati de o zi libera de la serviciu, bonuri de masa si transport decontatde nepretuit este bucuria de a sti ca ai salvat o viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 In numele familiei si al prietenilor, va multumim tuturor celor care ati donat sange sau ati fost, chiar si pentru o clipa, cu gandul la suferinta unui coleg. Din nefericire, Horea Hada a trecut dincolo. Dumnezeu sa-l ierte! Cu respect mircea.crisan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 O veste foarte trista din pacate.Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Salut, care ma puteti ajuta si pe mine cu sange, este pt varul meu. multumesc 0720225002. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate