raoulserban Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 (editat) [Attachment = 1278865: Capture.JPG] Editat Iunie 12, 2017 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Ce glezne sexy are Arthur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 14, 2017 Autor Share Postat Iunie 14, 2017 Erau imprumutate gleznele . Ale mele sunt mai subtiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Job done . Mai am 30 zile la dispozitie ptr retur dar nu este cazul . Va multumesc tuturor ptr participare . Cu stima Ion stă pe prispă cu o foaie-n mînă. Măria îl întreabă: - Ce tot faci acolo de două ore? - Citesc certificatul de căsătorie. - Păi și-ți trebuie două ore? - Da! Caut termenul de valabilitae și nu-l găsesc! P.S. Casă de piatră! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Mai am 30 zile la dispozitie ptr retur dar nu este cazul . Lasa gargara, treci la pompat mierea pe luna, mai ai doar 14 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Mai una cu nunta, pana nu oboseste pompa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Super! Vad ca a fost ceva lume Casa de piatra !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate