Sari la conținut

emircea

Membru
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de emircea

  1. S-au oferit aici ceva variante, inclusiv pompa electrica de Daewoo Damas: https://motociclism.ro/topic/752790-caut-pompa-honda-xrv-750-rd07-africa-twin-e-urgent/ .
  2. Aia cu virginitatea se practica de ceva vreme in zona 'filmelor pentru adulti': https://www.dailymail.co.uk/news/article-8913053/Brazilian-sex-expert-hymen-reconstructed-raffle-virginity.html https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2006-mar-13-he-rejuvenate13-story.html
  3. No offense, dar cred ca am gasit motivul posibil pentru care Flower tot posteaza aici probleme de matematica...
  4. cat.mp4 ce inseamna o scarmaneala buna...
  5. cica se redeschid salile de sport... gym.mp4
  6. cand tipele tin cu tot dinadinsul sa se faca frumoase... sorcova, veseelaaaaa....
  7. Daca iti sincronizezi contu' (de Gogule) cu telefonul, din astea patesti. Iar milfet-urile le cauti si tu macar pe incognito, sa nu-i apara reclame la nevasta...
  8. @john17: face si milkshake in timp ce pedaleaza...
  9. ca sa nu faci confuzie, le poti desena cu un marker... Am gasit una faina, nu stiu daca e pentru aici sau topicul cu animalele: nu ma pot abtine, inca 3: si faimosul coffin dance pe muzica de pe plaiurile mioritice: coffin.mp4
  10. Taking a shit together... Holes.mp4 dealing with holes...
  11. Scapi de bataia de cap de a cumpara o garnitura noua; folosesti bujiile defecte, pe care oricum le arunci, ca garnitura lor inca mai e buna. E zgarcit, nu tuning...
  12. Ce te faci cand fluturasul, pe langa cele descrise de vecinu' dictacios, devine si balena pe tocuri, ca intre timp a dezvoltat o relatie foarte buna cu frigiderul si si-a adaugat 30 kg la portofoliu?
  13. Bancul de care-mi aduce aminte era mai fain; se termina cu replica:'Ori puxlele noastre sunt melomane, ori Strula canta ca o pixda'. Dupa ce-a ascultat-o pe tanti, nenea Mendelssohn-Bartholdy s-a intrebat ce porcarie a fumat sa scrie asemenea hal de concert.
  14. Multumesc, dar ma interesau alte surse decat OLX, a fost primul lucru sa caut acolo...
  15. Baieti, aveti idee unde se poate gasi o roata spate sau janta spate de Transalp 600, PD06?
  16. Maxim 0.6 bar, cum e la manual, altfel scuipa simeringurile afara. Dar mai bine nici nu te incurci, comportamentul nu se schimba foarte mult.
  17. emircea

    Facerea de bine...

    Ciao; Puteti, va rog, recomanda pe cineva din TM sau imprejurimi pentru un crashbar pe comanda? Mi-ar trebui o protectie minima a baii de ulei pentru VF-ul din semnatura.
  18. emircea

    DONATII

    Am de donat 2 buc cauciucuri 140/80 R17 ce ar mai putea fi utilizate 2-3000 km pe asfalt. Desi nu e evident din foto, adancimea minima profil este ~4mm. Nu pun la posta sau curier. Pot fi gasit la 0751.082.653 sau pe PM. - Mitas E09 , dot 1713 (schimbat in urma cu 2 ani); - Heidenau K60 Scout, dot 2116 (inlocuit in urma cu 2 saptamani).
  19. Interesant, sunt la al 2-lea set complet de Heidenau K60 Scout (luate ambele din Ro) si nu am avut probleme de voblaj. N-ai pe nici un transalpist cu care sa faci schimb de roti sau cauciucuri, sa fii sigur ca asta e cauza?
  20. N-ai de ce. Este reperul 17 din foto de aici: https://images.cmsnl.com/img/partslists/honda-xl600v-transalp-1993-p-italy-switchcable_bigecm9h42f__0300_5e92.gif P.S. Invata-ti nasul sa faca poze inainte de fiecare pas de demontare, asa stie ce are de pus la loc si in ce ordine. Altfel ar fi bine sa se lase de mesterit.
×
×
  • Creează nouă...