foxbat Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Cu plecare din Bucale.one day trip.1 cilindru.660 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Eu saptamana care vine merg pe Transfagarasan. Sper sa scrii ceva la venire despre starea drumului. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just-me Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Iti spun eu care e starea drumului pe Transfagarasan, drumul e ok, nu sunt gropi, insa pe portiuni sunt denivelari enervante. Este cam aceasi stare ca anul trecut. Tine cont ca in weekend este destul de aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Iti spun eu care e starea drumului pe Transfagarasan, drumul e ok, nu sunt gropi, insa pe portiuni sunt denivelari enervante. Este cam aceasi stare ca anul trecut. Tine cont ca in weekend este destul de aglomerat. Multumesc de informatie 'just-me'. In weekend no way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Porc-nozele zic ca pana vineri tot ploo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 saptamana trecuta era inchis transfagarasanul din cauza unei stanci cazute langa drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 saptamana trecuta era inchis transfagarasanul din cauza unei stanci cazute langa drum. Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 (editat) http://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/o-stanca-de-1-000-de-tone-s-a-prabusit-pe-transfagarasan-747103 Se pare ca sapt. Trecuta a cazut un bolovan. Editat Iunie 27, 2017 de GAVROCHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 E deschis. E doar un pietroi pe margine. Cum incep virajele venind din Cartisoara e mult pietris si nisip cam 2 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Am fost Sambata. E ok tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 cum a fost pe transalpinfagarasan'????? ca prin bulgaria fu bine rau!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate