Baxxter Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Salut, a folosit cineva POR 15 sau Krem? Dacă da, cu ce rezultate? De unde a fost achiziționat kit-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 ia asta , e mai bun ca por15 , e bun si pentru rezervoare gaurite http://www.tankcure.nl/Engels/aanbrenguk.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Merge solutia asta si pentru a inlatura niste superglue de pe rezervor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 (editat) sau asta: http://www.tankerite.com Italia Editat Iunie 30, 2017 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 30, 2017 Autor Share Postat Iunie 30, 2017 Știu că există o gramada de producători, îmi merge și mie Google. Intrebarea era dacă ați folosit, cu ce rezultate și de unde ați comandat. Detalii, nu link-uri. De-alea am și eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 POR 15 este bun, eu il folosesc de mai multi ani, poti vedea un rezervor vopsit la mine la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 1, 2017 Autor Share Postat Iulie 1, 2017 Mulțumesc frumos, aceasta e genul de informație pe care o căutam. Te voi deranja cu un telefon pentru detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Știu că există o gramada de producători, îmi merge și mie Google. Intrebarea era dacă ați folosit, cu ce rezultate și de unde ați comandat. Detalii, nu link-uri. De-alea am și eu ai o problema de intelegere sau esti mai special? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 1, 2017 Autor Share Postat Iulie 1, 2017 Dacă ai fi spus: am făcut 20 de rezervoare cu por15 si alte 20 cu smecleul asta (link-ul tau aici) și am observat următoarele diferente: bla bla bla, erai util. Altfel, un link pe net e zero barat. Cam ca tot ce postezi tu pe aici, dealtfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 am inteles , tie trebuie sa ti se scrie o mica compunere ca nu esti in stare sa citesti pe net ... fa cum te taie capu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 1, 2017 Autor Share Postat Iulie 1, 2017 Te plictisești rău? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Dacă ai fi spus: am făcut 20 de rezervoare cu por15 si alte 20 cu smecleul asta (link-ul tau aici) și am observat următoarele diferente: bla bla bla, erai util. Altfel, un link pe net e zero barat. Cam ca tot ce postezi tu pe aici, dealtfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate