WotRU2Me Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Hmm, zici tu? Mie mie se pare cam insane ce spui Nu va deranjati, stiu si singur unde-i iesirea. Lasa lasa, zi ca te duci pe topicul de sex ca ti s-a facut de conversatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Mari nenorociti, sa intinati sufletul unui asa topic cu porcariile voastre...mi-e scarba! Lehamite! Ma duc pe topicul de sex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 acolo nu s-a postat nimic nou.... doar asteptam sa vedem gleznele lu' Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Lasa lasa, zi ca te duci pe topicul de sex ca ti s-a facut de conversatie Pai ce sa fac bro si eu daca sunt nevorbit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 rog un Moderator / Admin sa mute acest topic la Fun sau la Sex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Aia care deja i-au vazut gleznele lu' Metal Heart ce trebuie sa faca? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 sa se uite mai sus o leaca sa vada ce e deasupra gleznelor?? ....eventual chiar si peste genunchi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Nuuuuuuuuuuuuuuuu! e paros, da-l naiba, gleznele mi-au fost de ajuns! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 PS: atunci bine a zis Pitesti, ca macar sa se epileze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate