Axa cu Scame Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 (editat) Azi e balci mare la Televiziune, la rondul cu "padurea fermecata" : multe masini de politie, jaloane pe carosabil, reporteri TV si tot tacamul, opresc tot inclusiv motociclisti. Se pare ca pesedeii au ramas fara bani de furat si i-au scos pe baieti la produs. Care va stiti cu vre-un nod in papura, evitati zona. Daca aflati mai exact ce vaneaza, scrieti aici sa nu ne-o luam pe carca gratuit. Editat Iulie 18, 2017 de Axa cu Scame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Io cred ca era altceva. Pe trotuar pe drapta cum vii dinspre Statuia Aviatorilor era puhoi de lume. Iar politie n-am vazut deloc. Asta era la 10 si 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Io cred ca era altceva. Pe trotuar pe drapta cum vii dinspre Statuia Aviatorilor era puhoi de lume. Iar politie n-am vazut deloc. Asta era la 10 si 10. Lucrez in cladirea de pe Charles de Gaulle si puhoiul de lume a fost datorita unei simulari de incendiu. Politia in schimb, era de la inceputul diminetii in rond, oprind masini si motopartaitori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Aha, am inteles. Dar, cum am spus, la 10:10 n-am vazut nici picior de gabor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate