magarusulmarius Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 salutare, mentionez ca am mai fost in albania de 2 ori, este o tara frumoasa, mai ales zona de coasta, preturile sunt mici la cazare, mancare si este safe, drumurile sunt f bune, aici ma refer strict la zona de asfalt nu prin munti pe coclauri, adica pe unde mergem noi e ok plecarea ar fi pe 28 iulie din bucuresti, mai precis langa buc, in com 1 decembrie 1918, la benzinaria mol de la intrarea in localitate traseul schitat pe zile ar fi cam asa 1. buc - sofia - melnik aprox 550 km 2. melnik - strunitza - struga sau ohrid 345 km 3. struga - durres 160 km 4. durres 5. durres- sarande, pe drumul de coasta 250 km 6. sarande 7. sarande - komotini 630 km 8. komotini - bucuresti 510 km 9 ziua de rezerva , poate pt o zi pe corfu, poate 1 zi in plus in albania prin zona ksamil traseul se mai poate ajusta, nu ramane batut in cuie, este si in functie de participanti, daca mai sunt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Sarande.... banuiesc ca Ksamil si mai merge si un Dhermi, pentru o baie, ca tot e in drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Imi lasi te rog un numar de telefon sa te pot contacta? Sunt sanse sa ne sincronizam pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 19, 2017 Share Postat Iulie 19, 2017 Haha... mergi pe urmele lu' Mishu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 19, 2017 Share Postat Iulie 19, 2017 Nu. Merge si Misu cu el !!! » Post actualizat in 20 Jul 2017 08:58La cererea telespectatorilor am schimbat traseul spre Albania. Motivul este dorinta noastra de a face toata coasta de la nord la sud. Plecarea prin Bulgaria, Serbia, Muntenegru si apoi intrarea in Albania. Bulgaria: ruse-pleven-kneza-borovan-krivodol-montana-belogradcik-dimovo-gramada-kula. Serbia: zajecar-paracin-krusevac-kralievo-novi pazar Muntenegru: rozaje-berane-podgorica. Apoi intrarea in Albania. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 E prea din scurt anuntat, mai ales pentru perioada de 9 zile. Eu sunt plecat in cluj 3-7 august, poate mai anuntati ceva si dupa perioada asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 20, 2017 Autor Share Postat Iulie 20, 2017 #heinrich așa este, am anunțat din scurt, de obicei anunțam din timp, eu îmi renovez apartamentul și nu eram sigur ca pot aa merg , practic m am decis sa merg chiar in ziua postării topicului. Mihai , este bun traseul , prima oprire mi ar plăcea sa fie oriunde in serbia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Vedem in functie de cum mergem. Eu vreau ca la ora 18 sa fim cazati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan C Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Hello. Am fost cu Mihai anul asta în Cappadoccia, senzațională ieșirea, și am sa fac tot posibilul sa ma alătur si de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 4, 2017 Autor Share Postat August 4, 2017 Salutare , tura a fost amânată puțin din motive personale, , plecarea va fi pe 19 August . Contact pascummarius@gmail pt cei care nu au cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat August 22, 2017 Share Postat August 22, 2017 Salutare baieti, ati mai plecat? Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Salut, voi ati fost? eu plec pe 09,09 catre Shengjin, prin Calafat-Kapaonik-Skoder, apoi nu mai stiu unde, dar cred ca tot pe plaja, daca vreti sa veniti este foarte frumos drumul, ieftin si palpitant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 29, 2017 Autor Share Postat August 29, 2017 salut bogdan si viorel, da, am fost , baga un ochi la calatorii in strainatate, am facut un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate