Grigore1 Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Nu risti sa spargi berea acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 O poză cu Puig-ul se poate? Si cat te-a costat/de unde l-ai cumpărat? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Martie 10, 2018 Autor Share Postat Martie 10, 2018 Puig, parca 400 de lei de la Motorteam. » Post actualizat in 10 Mar 2018 11:39 Si poza » Post actualizat in 10 Mar 2018 11:41 ...poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Martie 10, 2018 Share Postat Martie 10, 2018 Puig-ul e fain! Astept sa probez motorul cu parbrizul original.Daca nu e ok,voi incerca Puig. » Post actualizat in 13 Mar 2018 09:25Puig, parca 400 de lei de la Motorteam. Am intrat pe site la Motorteam...nu gasesc Puig-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Salut! Poti sa imi spui te rog de unde ai luat geanta aceea care se poate monta pe crashbar? Mi se pare o idee foarte buna. Este cumva https://www.motoemotion.ro/bagaje-genti-moto-laterale-pentru-sa/kriega-geanta-adventure-os-6.html ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 (editat) Salut! Poti sa imi spui te rog de unde ai luat geanta aceea care se poate monta pe crashbar? Mi se pare o idee foarte buna. Este cumva https://www.motoemotion.ro/bagaje-genti-moto-laterale-pentru-sa/kriega-geanta-adventure-os-6.html ? Da, Kriega de 6l. Editat Iunie 11, 2018 de DrDre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Salut! Mai ai mobra ? Vreun update acum dupa mai bine de 2 ani de utilizare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate