raluca_carlan Postat August 6, 2017 Share Postat August 6, 2017 Plecare - ora 7-7.15 (vreau sa fiu in Bucuresti pe la 20.00) Harta - https://goo.gl/maps/ovocJwKQ7VJ2 Viteza - 70-80 localitati, 110-120 afara, pe curbe fiecare cat poate, e tura de plimbare, nu de alergat Telefon pentru mesaje/intarzieri - 0768 880 011 S-au modificat cumva limitele de viteza?!?!? Nu mergi cam tare in localitati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SjukskĂśterska Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Tura asta cu Siriul a fost din seria "A Walk to Remember" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 7, 2017 Autor Share Postat August 7, 2017 Varianta aia, din ploiesti pana inspre nehoi, s a mers pe ea recent? Ca eu am fost pe ea acum 4 luni, si la un moment dat a disparut asfaltul pentru 5 6 km, prin padure parca. Sa nu confund, dar la fel am mers, sa nu fie pe e85 si mi am blestemat sufletul 30 min cat mi a luat sa ies la asfalt iar. DJ100M - Foarte bun asfaltul, fara gropi, mai sunt denivelari destul de ocazionale; foarte frumos virajat, numai bun sa te obisnuiesti cu curbele pana pe Siriu Ca trafic, destul de pustiu... Dupa indicatorul cu Manastirea Ianculesti este imediat dupa curba o portiune de vreo 10m unde este pietris, si apoi inca una mai mica de vreo 5m, cativa km mai incolo, dar pe drum drept. » Post actualizat in 07 Aug 2017 08:50 S-au modificat cumva limitele de viteza?!?!? Nu mergi cam tare in localitati? Nu stiu ce sens are intrebarea... Dar daca esti la inceput, o sa intelegi mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 aproape bucurandu-te ca s-a intamplat. Fixed. » Post actualizat in 07 Aug 2017 15:56 Vine si Christosu motociclismului? Ma gandesc ca ar fi un punct de interes major pt multi... Nu vine, pe ala l-a rezolvat fosta nevasta de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 8, 2017 Share Postat August 8, 2017 pai nu e aceeasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 8, 2017 Share Postat August 8, 2017 Ba da, ma, am vrut doar sa fiu un pic subtil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 8, 2017 Share Postat August 8, 2017 Pentru cine mai vrea sa mearga catre Siriu sint mai multe variante prin PH, - Valeni-Cislau, cel mai de ocol si prin multe localitati - Urlati-Singeru-Cislau, prin padure si pe un drum de piatra, destul de bun, 3-4 km - Mizil-Jugureni-Tisau-Magura, pe la manastirea Ciolanu, drum foarte bun, asfalt prin padure - Merei-Vernesti-Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate