Sari la conținut

SjukskĂśterska

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling
  • Motocicleta
    de jucarie

Informații profil

  • Interests
    Patinaj artistic, balet, crosetat

SjukskĂśterska's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nicolici Cristi · Liceul Silvic ''Casa Verde'' Timisoara Foarte bine sa le iasa pasarelele din cap ca ei sunt regii soselelor. Like · Reply · 1 · 3 hrs Victor Ungureanu · Pitesti Probabil era pe contrasens si se deplasa cu cu "70"km/h. Vor sa ii respecte soferii? Ei ne respecta, mai ales la coloanele firmate la semafor, pe autostrazi cand fac jaloane? Like · Reply · 2 hrs ---------------------- Aceeasi mentalitate la fiecare articol de genul. Trist. Cum s-a intamplat?
  2. Daca ai cautat vreodata filmulete pe jewtube cu accidente moto, nu te faci cu nimic mai sfant ca mine ci doar mai ipocrit. Jerry, - a fi motociclistul din discutie - a face dus alege unul.
  3. Tura asta cu Siriul a fost din seria "A Walk to Remember"
  4. Eu sustin inchiderea topicului! S-a aruncat cu prea multa mizerie in bietul motociclist si mi-e mila de el. Va dati seama ce simte familia lui cand citeste postarile voastre? Nu este corect, s-a zis ce a fost de zis, nu mai e nimic de invatat de-aici.. Haideti sa ne amintim de baietel ca de un suflet tanar, liber si inocent pe care lumea nu l-a inteles iar pasiunea asta pe doo roti i-a adus sifonarea tatuajelor.
  5. Din tastatura toti ar fi salvat-o pe biata fata, insa realitatea gravitatii unei hemoragii interne + alte traume este putin spre deloc cunoscuta de hoarda doctorilor in stiinte medicale de garda pe forum.
  6. Pai cred ca o sa vad stilul ei de mers pana in punctul t.0, filmarea nu va contine doar accidentul.
  7. RIP! Kriminal, pune si tu filmarea cu pricina, poate invatam ceva.
  8. Bineinteles ca functioneaza. Acuma cativa ani cand erau "la moda" detectoarele radar, il tineam pe al meu intre tetiera si scaunul pasagerului. Detecta radarele, usile automate etc. chiar si prin ceafa pasagerului de la o distanta considerabila.
  9. Eu v-am spus în mare ca asa s-a întâmplat accidentul, schimbare de banda/neacordare de prioritare
  10. Crede-ma, dupa cum arata infundatura in partea laterala a masinii, riderul avea viteza cuprinsa in intervalul de mai sus. Tot acolo amintisem de dinamica accidentului (in masura informatiilor gasite/interpretate), ceea ce ma ajuta sa trag primele concluzii. La fel, o prima ipoteza in ceea ce priveste viteza autovehiculului in cazul unui accident cu un pieton se face in felul urmator: daca victima este in fata masinii, se vorbeste despre o viteza la impact < 60kmph daca victima este in spatele masinii, se vorbeste despre o viteza la impact > 60kmph Dar cui sa explici mai multe..
  11. Dinamica accidentului pare sa incrimineze șoferul "bulgar", mai ales ca erau pe pasaj. Mașina o fi schimbat banda 1 cu 2, banda pe care venea motocicleta cu viteza undeva intre 70-90kmph si a intrat în portiera șoferului. Moto ce Dot avea la anvelopa? :-P
  12. "micul racer", buna asta :-) Cred ca mergea la vreo nunta, prea elegant era îmbrăcat
  13. Din cate am inteles, este stabilizata, are cateva fracturi (niste coaste, clavicula) isi revine. Nu stiu insa daca va mai urca pe moto, mai ales ca e fata.
  14. Ma întreb dacă ai avea același "tupeu de borfaș" să-mi spui asta în față. În spatele unui username toți suntem zmei, asa-i? Mi se pare interesanta tranziția ta de la "supereroul-babelor-lovite-și-a-copiilor-maltratați-din-Africa" la "nu-esti-de-acord-cu-mine-esti-retardat"
×
×
  • Creează nouă...