GAVROCHE Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 (editat) Salutare, Saptamana asta am fost sa vizionez hornet pc 41,'08, 26 300 km . Va rog sa vizionati poza atasata si sa mi scrieti de unde au provenit urmele de pe bascula, pe muchiile superioare? Propietarul nu a stiut sa mi spuna , asa a cumparat o din Franta. va multumesc! Editat August 12, 2017 de GAVROCHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 a fost zgariata bascula si un belbod a "polishat-o" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 cine a polishat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 Da,cam interesant acolo sus,chiar nu stiu ce sa zic,restul cum este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 Eu cred ca bascula aia a fost demontata si depozitata necorespunzator, raschetata aiurea prin tarare sau asa ceva. Sau naiba stie la ce a folosit-o Dorel, a batut snitele cu ea. Nu cred ca urmele alea provin din vreun accident. Pare functionala, doar oleaca julita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 Poate ma inseala memoria ,dar la unele motorete parca acolo vine montata o patina din plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut26 Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 Si la mine arata aproape la fel. Se datoreaza in special din cauza faptului ca de 5 ani spal lantul doar cu benzina. Sau atunci cand curat bascula de unsoarea sarita de pe lant. Pe partea dreapta cum se prezinta bascula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat August 12, 2017 Share Postat August 12, 2017 Poate ma inseala memoria ,dar la unele motorete parca acolo vine montata o patina din plastic. Da, este si la hornet patina aia de lant dar la capatul dinspre pivot/pinion, nu acolo. Urmele par a fi cauzate de un exces de zel al vreunui fost proprietar la curatare. Daca s-a apucat sa frece cu scotch brite-ul, muchiile alea se polisheaza primele. Idiot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate