m72story Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 De teama de-a nu ne prinde cojocul nedusi la Dunare, vineri 25 si sambata 26, vom face o deplasare la Manastirea, pe malul Dunarii. La eveniment vom fi insotiti de Ij-ul lui Dan Lupu, DNPR-ul lui Vlad si M-ul subsemnatului. Este binevenit oricine doreste sa ne acompanieze in simfonia unor clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Sună interesant. Detaliază te rog, care este riscul de nu-ți fi prins cojocul. Dacă riscul e mare vin și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 15, 2017 Autor Share Postat August 15, 2017 Pai ce-i in mana nu-i minciuna.... Sau, nu in fiecare zi e sambata.... Am zis sa profitam de zilele bune. Cate or mai fi. Drumul dintre lac si Dunare este pe un dig lung de 15 km parca, un drum anevoios de pamant, nu recomand japonezelor indragostite de asfalt. » Post actualizat in 15 Aug 2017 14:49 https://goo.gl/maps/5dGJX73couv » Post actualizat in 16 Aug 2017 10:19 Inteleg ca La intalnire Bunu va reprezenta fortele navale, fiind prezent cu salupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat August 17, 2017 Share Postat August 17, 2017 Pai ce-i in mana nu-i minciuna.... Sau, nu in fiecare zi e sambata.... Am zis sa profitam de zilele bune. Cate or mai fi. Drumul dintre lac si Dunare este pe un dig lung de 15 km parca, un drum anevoios de pamant, nu recomand japonezelor indragostite de asfalt. » Post actualizat in 15 Aug 2017 14:49 https://goo.gl/maps/5dGJX73couv » Post actualizat in 16 Aug 2017 10:19 Inteleg ca La intalnire Bunu va reprezenta fortele navale, fiind prezent cu salupa. Corect.Vin cu salupa si cu cocoana din dotare.Apoi plec la vale pana la Sf.Gheorghe .Un total de 500 km.M-au zgandarit niste baieti pe facebook ce au plecat de la Bazias pana in delta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Aveți cumva stabilit un loc și o oră de plecare ? Se stă peste noapte, e nevoie de cort/provizii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 E vorba de Manastirea dintre Oltenita si Calarasi? Cum circuli pana la Dunare Bunule, ca apa a scazut mult? Si apoi pana la Sf. Gh.? Expeditie adevarata! Cat am avut barca o coborare a Dunarii mi-am dorit dar nu am avut un entuziast. Un entuziast cam trulli, ca oamenii normali nu se incumeta! Iti urez neimpotmolire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 (editat) Pentru cei interesati locul de intalnire este vineri(25 august) la ora 8 la Petrom-ul de la intrarea din Popesti Leordeni(iesirea dinspre Bucuresti).Vom ramane acolo o noapte sau chiar doua,deci trebuie cort si bineinteles ceva merinde. Editat August 24, 2017 de Lupu.D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 E vorba de Manastirea dintre Oltenita si Calarasi? Cum circuli pana la Dunare Bunule, ca apa a scazut mult? Si apoi pana la Sf. Gh.? Expeditie adevarata! Cat am avut barca o coborare a Dunarii mi-am dorit dar nu am avut un entuziast. Un entuziast cam trulli, ca oamenii normali nu se incumeta! Iti urez neimpotmolire! Fie apa cat de mica Pe mine nu ma impiedica. Si da tre sa fii truli.Tot atat de truli ca atunci cand faci 1000 km intr-o zi.Multam de urare. Am fost si am prins peste (nu zic unde ca se mai duc si alti),l-am curatat si maine are loc o ciorba de peste ca-n delta.Dupa reteta prietenilor din Tulcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 Asa ca am venit, chiar daca a fost mai scurt. Faina locatie, oameni primitori, multumesc pentru bere si coliere!! » Post actualizat in 26 Aug 2017 19:08Si o poza cu drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 27, 2017 Autor Share Postat August 27, 2017 Poze » Post actualizat in 27 Aug 2017 19:32 P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Cateva poze si de la mine cu iesirea de la Dunare(Dorobantu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate