borsulica Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 A3 libera si misto la 8.00. Pe DN incepe aglomeratia... » Post actualizat in 15 Aug 2017 10:04 Destul de liber si pe Cheia. La Il Rifugio n-am avut internet si n-am putut scrie... De acolo am plecat pe Siriu, de asemenea super liber. Mancare buuna la Magura, spre Buzau si acasa ca pleaca babby sitterul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 (editat) Editat August 15, 2017 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 15, 2017 Autor Share Postat August 15, 2017 Da maa... Am vrut de fapt sa fac un update la traseu, ca se astepta sa fie aglomerat. Din pacate, pe unde am oprit nu prea am avut semnal. Si pe drum a fost prea frumos sa stau de poze! Asa ca rog sa se mute la diverse sau la rubrica "merge si fara". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 YOU made my day ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 YOU made my day ! Mine too... )) No offence Borsulica, dar gif-ul ala e colosal! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat August 16, 2017 Autor Share Postat August 16, 2017 Nicio suparare! GIF-ul este demential! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate