gserban Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 (editat) Pe scurt, tot noi, fugiti de la domiciliu, ne-am plimbat pentru placere, mai mult pe malul marilor, asa ca iar am scris mult pentru posteritate si pentru cei virusati iremediabil de calatorit. Pe lung: O introducere 0. Barcelona – Mucho gusto 1. Prin coasta florilor de portocal spre Mecca Paelliei 2. #rezist spre Costa Almeria 3. Cu plăcere, pe Costa Almeria 4. Marbella, complicat 5. Rabat, prima piesă de Domino? 6. Rabat, Casablanca, Marrakesh 7. În derivă prin Marrakesh 8. Marrakesh, Gibraltar, Costa de la Luz 9. Sus și jos, pe Costa de la Luz 10. Sevilla, Algarve 11. Algarve 12-13. Lisabona 14-15. Madrid vs Barcelona 16-17-18. Barcelona, Genoa, Viena, Sibiu Editat August 21, 2017 de gserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Foarte foarte tare blogul! Prevad iar nopti nedormite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat August 21, 2017 Autor Share Postat August 21, 2017 Mersi, profit si eu de mesajul tau, maxime felicitari pentru tura si pentru impresiile voastre scrise excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Blana! Ma gandeam cat de rau m-ar durea curu' pe fz6 al meu dupa atatia km ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 O sa va citesc cand o sa am mai mult timp, e o tura pe care vreau sa o fac la anul si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Inca citesc, dar pare faina tura. Mi se pare misto ca ati transportat motoarele pana in Barcelona, pare o solutie super ok daca vrei sa vizitezi zone mai indepartate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Frumos frumos, am fost in Barcelona cu voi pana acum, o sa continui parcursul multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate