Sari la conținut

Bucuresti - Basarabovo - Ivanovo - Dve Mogili - Cerven - Comana


SONYC
 Share

Postări Recomandate

Hai ca incerc sa scot ce am mai bun din memorie, cu permisiunea organizatorului.

 

Cand am zis sa plecam la 6:00, nu mi-am dat seama ca vom ajunge foarte devreme, la 7:20 eram la Basarbovo. Nu era deschis, dar cat am fost la un wc si o tigara, galagiosi fiind, a venit un preot si a deschis. Nu am urcat.

 

Mai departe am considerat ca va fi tot devreme, la 8 eram in Dve, tot cam devreme pentru pestera. Asa ca am luat-o spre Veliko, dar a fost o mica eroare cu GPS-ul si prima strada care aparea, am selectat-o si se pare ca nu era chiar in oras. Am fost purtati doar pe drumuri retrase, 4075 parca si alte 4000-uri. La un momentdat mai aveam 4 km (pe GPS) si am vazut un indicator cu 20 pana in Veliko, atunci am realizat greseala.

Dar drumul a fost bun in mare parte, ceva spre drum judetean sau chiar comunal, dar asfaltat, paduri, frumos. Am ajuns la 9:30 la Veliko si de acolo, dupa alimentare, am luat-o spre pas.

 

Suntem opriti de politie la baza muntelui si cu greu ne intelegem ce vrem. Vine un politist capabil sa scoata cateva cuvinte in engleza si ne explica ca pana sus putem, mai departe nu.

Ajungem sus, acolo tot cautam solutii, oameni cu care sa ne intelegem de ce nu putem cobora si un pusti ne explica ca este mare sarbatoare si oamenii urca pe sosea, exista pericol sa dam peste ei, dar daca o luam la stanga pe drumul vechi, ajungem unde vrem, ocolind putin. Drumul vechi este cel pe care trebuia sa ne intoarcem (pe harta initiala - lungita). Acele serpentine interesante.

Dupa...ca sa nu ne intoarcem pe unde am mers ca aveam peste 10 km de drum detonat, am luat-o pe variante ocolitoare, vreo 100 km in plus pana la Veliko. Am mers spre Burgas (solutia a fost cautata pe GPS, sa o luam intr-o directie si sa cautam alta trecatoare catre Veliko).

 

Pauza la Veliko de pe la 5-7. Alimentare pentru toate agregatele, cai si calareti.

 

Mers intins pana acasa, eram cam tarziu pentru obiectivele pe care ziceam ca le facem la intoarcere, si raman pe alta data.

 

La 9:putin am ajuns in Bucuresti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

ieri am scos mandra la o plaja in Jurilovca astfel incat nu am intrat deloc pe forum. Oricum, sunt dezamagit baieti, nu tu o fotografie cu laptaria lui Enache din Veliko? Pi buni? Ce curbe pe Shipka Pass, ce monument din Buzludzha, ce 600 de km/zi? Toate palesc in fata pieptului generos, din plastic cum ar zice Pandy, al don'soarei :))))))

 

In alta ordine de idei, Pandy a cuprins esentialul in rezumatul facut.

 

Mi-a placut sa va am alaturi pe drum baieti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Pandy: multumesc pt raspunsul detaliat. Ati castigat mult timp cu plecarea asa devreme (ceea ce eu niciodata nu reusesc :)). Daca mai tine vremea o sa bag si eu weekend-ul viitor o tura mai lunga la Bulgari, dar cu opriri mai putine si scurte, sa nu ma lungesc iar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toate palesc in fata pieptului generos, din plastic cum ar zice Pandy, al don'soarei :))))))

 

Chiar trebuia sa aduci aminte de asa ceva ? ... Uff ... Diseara imi iau saua in casa :)))))))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...