kelu_copilu Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 salut am postat si la servis da nu-mi raspunde nimeni si apelez si la voi acum nu stiu cum vin furcile aranjate<care vine sus cea cu ghidaju pe mijloc sau cealalta cu ghidaju introparte> va multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Din cate tin eu minte nu le poti schimba intre ele pt ca nu se potrivesc,deci nu prea ai cum sa le montezi gresit, ori le montezi bine ori nu poti sa montezi cutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Poate te ajuta desenele din manual. Asta e tot ce am si eu. BAFTA !!! manual_izh_p5_eng.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 Din cate tin eu minte nu le poti schimba intre ele pt ca nu se potrivesc,deci nu prea ai cum sa le montezi gresit, ori le montezi bine ori nu poti sa montezi cutia se pot le-am montat si asa si invers da as vrea sa stiu sigur ca am motoru dat jos si as vrea sal inchid Poate te ajuta desenele din manual. Asta e tot ce am si eu. BAFTA !!! mersi mult am gasit poza cu ele,raman dator de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Sus vine furca cu ghidajul pe mijloc. Daca pui sus o furca cu ghidajul lateral fata de bratele furcii, din 4 viteze n-o sa-ti mai ramina decit doua, de obicei viteza a 2-a si a 3-a, plus ca o sa-ti sara aiurea din viteze. In mod normal, furcile nu au aceeasi dimensiune; furca de sus trebuie sa fie ceva mai mica decit furca de jos. Daca spui ca furca de sus iti vine si pe pinionul de jos, nu e chiar in ordine (pinioanele 'plimbarete' au diametre diferite). Inseamna ca e mai mare decit trebuie, si s-ar putea sa nu schimbe/sa agate in pinioanele de jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 Sus vine furca cu ghidajul pe mijloc. Daca pui sus o furca cu ghidajul lateral fata de bratele furcii, din 4 viteze n-o sa-ti mai ramina decit doua, de obicei viteza a 2-a si a 3-a, plus ca o sa-ti sara aiurea din viteze. problema la cutia mea e ca sarea din a2 <de fapt scapa in forta> incep sa-mi dau seama ca sar putea sa fie din uzura lor<furcilor> unde as putea gasi altele ca as mai avea nevoie si de galeria de admisie ca mi sau rupt urechile din spre carburator sunt din bucuresti si as vrea sa stiu cine mai are piese noi in afara de CRISTI T. ca am vb cu el azi si nu ma poate ajuta decat dupa 2luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Sus vine furca cu ghidajul pe mijloc. Daca pui sus o furca cu ghidajul lateral fata de bratele furcii, din 4 viteze n-o sa-ti mai ramina decit doua, de obicei viteza a 2-a si a 3-a, plus ca o sa-ti sara aiurea din viteze. In mod normal, furcile nu au aceeasi dimensiune; furca de sus trebuie sa fie ceva mai mica decit furca de jos. Daca spui ca furca de sus iti vine si pe pinionul de jos, nu e chiar in ordine (pinioanele 'plimbarete' au diametre diferite). Inseamna ca e mai mare decit trebuie, si s-ar putea sa nu schimbe/sa agate in pinioanele de jos stii tu ce stii dar nu stii tot! la 56 e exact asa cum ai spus tu! la planeta diametrele ghidajelor pt. furci de pe pinioane sunt la fel! p.s. aia pe mijloc sus! p.s.2 ai grija mare de tot la semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 (editat) in forta nu scapa din cauza furcilor! scapa din cauza crabotilor! Editat Ianuarie 12, 2007 de danutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 p.s.2 ai grija mare de tot la semn! stiu ca poate e o intrebare stupida da care semn ca m-am uitat iar azi un pic la el si nu-mi dau seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 ai un semn (punct) pe melc si unul pe semiluna de la schimbator! trebuie sa fie unul peste altul! ajuta-te de o sfoara sau de o sarma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 bai merci, am inchis azi cutia da nu am avut timp sa o pun si pe moto oricum la rece mergea perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate